kizinaasikanne pnar2323 en erken 5. Hafta yaşamıştım kızımda göğüs hassasiyeti uyku oğlumda da 6. Hafta mide bulantısı ile başlamıştı
leefamily Benim göğüs uçlarımın pembeliği aniden gidip yerine koyu halkalar gelmişti, regl olacak gibi yoğun ağrılar yaşıyordum.
kizinaasikanne Han34 valla değişiklik gösteriyor babaannem hep erkek uyku yapar der ama ben oğlumda hiç uyku hali yaşamadım
pnar2323 papatyakokulugece Tşkr ederim ama benim erken yumurtlama olmuştu o ay hemen adet bitiminden sonra hamile kalmışım
_pearl pnar2323 Yumurtlamadan sonra Tuvalete gidip duruyordum çok sıkıştırıyordu bi damla bile idrarım da kokuyordu dedim idrar yolu enfeksiyonu falan oldum herhalde adetten önce lekelenme olurdu hep olmayınca dedim hamileyim
zamansmomm pnar2323 uykuya dalamama dalsam da sürekli uyanma abuk sabuk rüyalar görme 5 gebeliğimde de ilk belirtim buydu
zeynephande pnar2323 2 haftadır regl agrısı çekiyordum. reglim 5 gün gecikince test yaptırdım gebe çıktım
powerpuffgirlss pnar2323 bende adet agrisi oluyodu ped koyuyodum hatta siddetli agrilar yuzunden uykumdan uyaniyodum