kacmazcansu Merhabalar bebeğimiz 7 haftalıktı doktora gittik kalp atışını duyamadık çok üzgünüm sizce neden olabilir bu durum normal mi doktor bir hafta sonraya aldı gel dedi tekrar bakalım ama ben çok kötüyüm şu an 🙏🏻
aselimdurum kacmazcansu geç döllenme olmuş olabilir canım hemen kötü düşünme haftaya duyarsın Allah’ın izniyle
bebekimbebek kacmazcansu İçinizi ferah tutun geç döllenme olduysa 7 haftalıkken duymamaniz cok normal. Burda 8 9 haftalıkken kalp atışını duyan cok arkadaşımız var. Insallah sizinkide geç dollenmeden ötürüdür bir sonraki gidisinizde duyarsınız. Size dua edicem bol bol dua edin kalbinize ferahlık versin rabbim guzel haberler almanız dilegimle🤗💐🤲
nazende17 kacmazcansu merhaba ben 7+5 yani bugün duydum geçen hafta sizinle aynı duyguları yaşadım büyük ihtimalle döllenmemiz geç oldu içinizi ferah tutun bir dahakinde duyacaksınız inşallah ❤️
aybarsotti kacmazcansu çoğu doktor bu ihtimali değerlendirerek 8-9. Haftada çağırıyor aslında kalp atışı için. Bence duyulur haftaya stres yapmayın☘️