ghostty Aaayseeert yok hayır çok şükür hiç yaşamadım. Bunları falan hiç düşünmeyin bence🤗İnşallah sağlıkla kavuşalım.
Aaayseeert ghostty benim 9. Hafta da oldu da bebek çok şükür iyiydi o günden sonra muayeneye gitmedim daha randevum perşembe günü o yüzden merak ettim ☺️
ghostty Aaayseeert o haftalar geçmiyor zaten. Meraktan ara kontrole gitmiştim 9. haftada🥲Hareketleri hissetmeye başladıgınızda hayat güzelleşiyor resmen. Hızlı geçiyor valla 2. trimester bence🥰
Aaayseeert ghostty yaaa umarım benim de her şey güzel ilerler zaten bu süreçlere bile zar zor geldim kaybım vs oldu öncesin de Allah kucağımıza almayı nasip etsin ☺️🥰
a23_ Aaayseeert evet bende 12haftada yaptırdım dün çıktı sonucum çok şükür negatif ikiz gebelik olduğum için yaptırdım
Haticebb Aaayseeert ben fetal yaptırdım tüp bebekte ikiz gebelik olduğu için doktorum önerdi kesin ve net sonuç olur riske atmayalım zaten taramalarda ikiz gebelikte iyi olmuyor dedi
Aaayseeert Haticebb iyi yapmışsınız o zaman bana da doktorum o kadar uğraştık fetal yaptıralım falan dedi bende sanırım doktorumu dinleyip fetal yaptıracağım
Aycicegim Aaayseeert Haticebb merhaba kızlar bende tüp bebekle tek yumurta ikizlerine hamileyim fetal DNA için pazartesi kan almaya gelecekler sizin sonuçlar nasıl oldu birde ikizler için iki fiyat mı aldılar tek mi
Aaayseeert Snowel hmmm evet olabilir o zaman zaten her şeyden para alıyorlar verecek bi canımız kaldı gari
Aaayseeert Aycicegim benim daha sonucum çıkmadı maalesef benim tek olduğu için 16 bin verdik ama ikisine de aynı alırlar gibi düşünüyorum
Haticebb Aycicegim benim sonuçlar çok şükür temiz çıktı bi sıkıntı yok tek fiyattır bence biz dolar bazında verdik 300 dolar ben Gaziantep de yaptırdım klinikte İstanbula gönderdiler 10 günde de sonuç çıktı
Aycicegim Aaayseeert doktorum bir numara verdi eşim konuktu halletti hangi laboratuvar bilmiyorum ama Denizli’den gelecekler Aydın ve çevresinde geziyorlar galiba