saricivciv_ Hastane çantasına koyacağım için hazırlamam gerekiyor ama bilmiyorum nasım yapabilirim birde hastane çantasına neler koydunuz rica etsem tesettürlüyüm bu arada tesettürlü olupda ekstra şunuda koydum diyeceğiniz ne var 🤗
erikarpuz saricivciv_ ben hepsini kaynar suya atıp 5-10 dakika bekletmiştim, sabahlık çok işime yaradı odada kısa kollu düğmeli pijamayla durup biri gelince üstüne sabahlık atmıştım
zynpknt saricivciv_ kaynak suda bekletmiştim beş 10 dakika ben yanıma tülbent koymuştum ama hiç ihtiyacım olmadı eşim erkek misafirleri hastanenin kantininde ağırladı babam ve kayınpederim dışında odaya erkek girmedi o yüzden kullanmadım ama böyle bi sorununuz varsa yani anlayış göstermezlerse tülbent ve sabahlık koyabilirsiniz
sarilale123 saricivciv_ suda kaynattım bi 10 dk. Kesinlikle bone alın tam kafaya geçmeli bağlamalı falan değil. Doğuma giderken de iyi oluyo üzerine bone taktım ben. 2 3 eşarp aldım birde sabahlık yazın doğum yaptım kısa kolluydu üstüm erkek vs gelirken hemen onu attım üzerime
saricivciv_ zynpknt ne kadar güzel odaya girmemeleri çok iyi yapmışsınız logusa takımımın üstünde hepsinin sabahlık var benimde
zynpknt saricivciv_ o zaman onlar yeter bence ben hastaneden çıkarken bile lohusa takımla çıktım ekstra bişey giymedim