anapanda12 Kendim için değil bir tanıdığım için soruyorum. Kendisi hamile kalmayı çok istiyor evleneli 8 ay falan oluyor. Yaklaşık 20 - 25 gün geçti adetinin üstünden hala olmaması hamile olduğu anlamına geliyor diye heyecanlanıp sağlık ocağında özelde doktora gidip kan testi idrar testi yaptı ve ultrasonlarda da bir şey çıkmamış. Bu ne demek oluyor? (Hamile kalmayı çok istendiğinden vücudunun hamile gibi davranabileceğini düşünüyorum. Yahut stresten dolayı adet düzensizliği başlamış olabilir.) Belki de döllenme gecikmiştir ya da bilemiyorum. Yardım lütfen! Durumuna çok üzülüyor. *Rabbim isteyen herkese kolay sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşaAllah 🤲*
Yasemincifci anapanda12 inşallah tez zamanda onunda yüzü gülsün strestendir büyük ihtimalle strese girmemeye özen göstersin
Hulyarsln anapanda12 prolaktin hormonu yüksek olabilir eğer ulturason bakıldıysa pko olsaydı söylenirdi pko da adet düzensizliği yapar ..
031965 20-25 günlük geç döllenme sanmıyorum olacağını, her gecikme gebelik anlamına gelmiyor maalesef. Stres yapmış olabilir ya da gebeliği de adeti de engelleyen bi kisti olabilir. Kontrollerni yaptırmış mı acaba?
031965 anapanda12 bence kadın hastalıkları uzmanına görünsün 20-25 günlük adet gecikmesi çok fazla çünkü hem bi sıkıntı var mı yok mu gebelikten önce öğrenir onun için de iyi olur. İnşallah tez vakitte gebe kalır 🙏🏻