Sevval_zybk Merhabalar 2. Gebeliğim ve korkuyorum kötü bisey olmasına şuan 13+5 im ama doktor kontrolünde 13+4 dendi aranızda bu durumu yaşayan var mı
Busranur_mnts Sevval_zybk sıkıntı olmaz canım 1 2 haftaya kadar gerilik normal benim genelde birkaç gün gerideydi 25den sonra 1 hafta 10 gün falan küçük çıkıyordu sağlıklı doğdu çok şükür
Fnur6435 Sevval_zybk Ben de 25+1 im. Ama her ultrasonda başından beri 3 4 gün geride çıkıyordu. Doktor gayet normal buna gerilik var diyemeyiz dedi. Merak etmeyin sorun olmaz
1_cocuk_annesi Sevval_zybk benimde şu anda kadar hep 1 hafta geriden geliyo. Ama doktor bi sorun teşkil etmediğini söyledi
MorKelebek54 Sevval_zybk sorun olmaz 2 hafta ileri 2 hafta geri olabilir. 2 hadtadan uzun olursa skinti oluyomus. Benim benegimde 1 hafta onden giderdi hep
Sevval_zybk Fnur6435 çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz inşallah sağlıklıca kucağıniza alırsınız
Sevval_zybk 1_cocuk_annesi teşekkür ederim içim rahatladı çünkü önde gidiyordu Bi anda 1gun geriden geldiğini söylediler ama sorun yok dediler
kubraturkkoc Sevval_zybk bir günden bi şey olmaz 1-2 hafta ileri gerilik bile normal sayılıyor eğer sürekli artmazsa fark. Ölçümde tahmini yapılan bi şey zaten cihazdan cihaza farkediyor hatta aynı cihazda doktordan bile farkediyor
bluemom24 Sevval_zybk kız benimki 5 gün geriden geliyor başından beri bir şey olmazz korkma hatta doktorum adet tarihimi değiştirdi bebeğe göre
Sevval_zybk bluemom24 içim rahat etti şuan zaten teşekkürler inşallah sağlıklıca kucağımıza almak nasıp olur bebeklerimizi
ruti Sevval_zybk 15+4 haftalık gebeyim en başından beri 5 gün geriden geliyor. Yakalaya da bilir böyle devam da edebilir önemli olan istikrarlı şekilde büyümesi, bazen öne geçip bazen geri kaldığı düzenli olmayan durumları istemeyiz dedi hekim.
mavisanne0 gayet normal zaten uygulamanın takip ettiği hafta regl gününü hesaplıyor doktor keseyi hesaplıyor. 1-2 hafta gerilik olmadığı sürece önemli değil ki zaten ilerleyen haftalarda aynı gidiyor yakalıyorsun yani