momygizz Bir tane yeni doğan bir de iki yaş çocuk için kullanabileceğim yani iki çocuk için 🤣 geniş ve hafif bir çanta arayışındayım, önerilere açığım🤗
Mavininbiri momygizz Hastane çantası olarak aldım benim de, bebeğin de bütün eşyaları rahatlık ile sığdıı çok bölmeli. Arkada alt kısmında kolay ulaşılır bölme de var. Benim de 2. Çocuğum olacak inşAllah ikisine de yetsin diye tercih ettim hiç pişman değilim çok kaliteli
ozlemyilmaz60 Mcd bag kesinlikle 2 çocuğum var şuan da 3. Hamileyim asla bi yıpranma olmadı fiyatı biraz pahalı ama aşk başka çanta gerektirmiyor zaten bi sürü seçenek var kesinlikle en kaliteli çantadır
momygizz ozlemyilmaz60 ya zaten fiyat performans ürünü alınca 6 ay sonra çöp oluyor kızımda öyle 2 tane eskittim mcd baktım hangi model sizde ki ve 2 bebenin eşyaları sığıyor mu
ozlemyilmaz60 momygizz canım ben 2022 yılında aldım sitesine şuan bakamadım benim ki dışı deri yani makinede yıkamaya gerek yok ıslak mendille silince bile temizleniyor derili model düşünebilirsin
gmzkml Sevgiiss gayet kaliteli taş gibi pahalısını almaya gerek yok bebek çantası işte mcd bag muadili gibi düşün ben çok beğendim
ozlemyilmaz60 Benim ki bu modele benziyor dışı tamamen deri kirlendiğinde ıslak mendille siliyorum kesinlikle bu markayı öneririm 2 çocuğun her şeyini çok rahatlıkla alır
ozlemyilmaz60 ozlemyilmaz60 https://mcdbag.com/products/mcd-bag-vista-siyah-deri-gold-bebek-bakim-cantasi