mrsds https://hizliresim.com/s0z0hun Kızlar ben bu testi yaklaşık bir saat önce yaptım İlk baktığımda tekti kurumamış diye önemsemedim baktığımda böyle çizgi vardı görebiliyor musunuz ben adet olmuyorum diye adet söktürücü içiyordum 5 gündür ve böyle oldu
elagndgdu mrsds canım kurutma çizgisine benzemiyor. Test markası da önemli tabi. Ben de aynı senin gibi test yaptım yarım saat sonra bir baktım seninki kadar bile çizgi yoktu ama meğerse hamileymişim. İnşallah vardır bizi de mutlaka haberdar et
sarilale123 mrsds ilk 5 dk önemli olan donrasında güvenmeyin diyolar ama inşallah güzel haber alırsınız . Adet söktürücü içmeyin daha hamilelik beklemiyormuydunuz
mrsds sarilale123 hamilelik bekliyordum kan testi de vermiştim hatta negatif çıktı benim adetim de olmayınca kadın doğuma gitmiştim direkt adet söktürücü yapmıştı bana testi bugün yapmıştım
sarilale123 mrsds erken verdiyseniz belki negatif çıkmıştır bir kez daha kan verin bence riske atmayın testi tekrar yenileyin ama ilk 5 dakika önemli olan