fatmaa51 mervekalkann Nazan tarhana aldıysanız yine o küçük binaya yönlendirlieceksiniz nazan tarhan gebe 1 Ve gebe 2 de görev alıyor genelde ve perinatoloji doktoru kendisi bende randevu bulamadığım icin ona aldım anlatcam böyle böyle alamadım randevu siz yapar mısınız detaylımı diye Doktorlar yapar dedi ama bakalım
mervekalkann fatmaa51 Evet evet 16. Haftamda öğrendim ben de eşimi içeri almadıklarında öyleymiş. Sorun olmaz direkt bakarlar bence ben de normal kontrole gider gibi gitmiştim bana detaylıya gel 20. Haftanda demişti kendi yönlendiriyor zaten ama bana asistanı baktı rutin kontrolüme kendisini henüz görmedim.
dilrbaonl fatmaa51 evet benimde 2li test zamanın da randevu bulamamıştım dün kontrole gittim 1 haftan var 3lü için gel dedi sanırım bulamazsan biz bakarız dedi anladım eğer yanlış anlamadıysam ve ben 3lü yaptırsam mı yoksa 4lü zamanı mı gitsem bilmiyorum siz yaptırdınız mı
dilrbaonl fatmaa51 merhabalar bende aynı şekil detaylı için randevu bulamıyorum Nazan hoca gidiyorum sürekli randevuyu ona alsam detaylı mı yapar mı siz ne yaptınız
sevgiciftel Avrupa yakasında Dr Altan cebeci 6000 fiyatı var , Esenyurt’ta benim bebeğim de kalp ile ilgili sorun oldu, kontrol randevularina çağırıyor ücret alması kontrol randevularinda bile yine diğer her yerine de bakıyor
esrosk Şuan 8 haftadayım doktorum perinetoljiden randevu al dedı şuan dan itibaren almalımıyım çünkü devlette zor düşüyormuş
fatmaa51 mervekalkann kendisi bakmıyor zaten odada olsa bile oturuyor asistan bakıyor yine hangi tarihe almıştınız randevuyu belki karşılaşırız 😊😁
fatmaa51 dilrbaonl ben 3lü ve 4lü yaptırmayacağım en mantıksız olanlar bence onlar risk yoksa bile çıktığı icin insanı strese sokuyormus yaptırmıcam o yüzden özeldeki doktorumda ikiliyi detaylıyı şeker yüklemesi yap dedi bende o şekilde yapcam
fatmaa51 mervekalkann yok kendi hiç bakmıyor ben hastasına bakan 2 tane doktor gördüm 3 yıldır o hastaneye gidiyorum Nihat Demirkol doktor ve Aylin eser Çakıroğlu doktory gördüm valla ikiside kendisi bakıyor başkada kendi bakan yok hep asistan olanlarda yanında bulunuyor asistan söylüyor şöyle şöyle değerleri diye ama beni bir kere nazan hoca dinlemişti derdimi
dilrbaonl fatmaa51 evet bende ikiliyi kaçırınca 3 lü ile bir bakalım doktorum dedi randevu bulamazsan gel biz bakalım bi dedi bende çok kararsız kaldım çoğunluk 3 lü iyi değil diyorlar yanıltıcı 2 li 4 lü aynı diyorlar o yüzden arada kaldım 3 lü yerine dörtlümü yaptırsam ben hiç yaptırmadım Çnk
mervekalkann fatmaa51 ama ne kadar güvenli işte sonuçta asistan bakıyor bilemedim. Ben doktoru bile göremedim iyi diyorsanız burada devam edeceğim. Mesela ikili testimin sonucunu gösterdim özelde yaptırmıştım özel bana fetal niye yaptırmadın dedi buraya gösterdim değerler iyi üçlü dörtlüye gerek yok 20. Haftanda detaylıya gel dedi.
fatmaa51 mervekalkann sorun olsa bence söylerlerdi asistan değişmese aslında her gittiğimizde baska biri bakıyor hepsine yeniden derdimizi anlatıyoruz
aslikayaa Doç. Dr. Sema Süzen Çaypınar, biz çok memnun kaldık çok ilgili çok güleryüzlü bir doktor. Çok detaylı bakıyor ve çok güzel bilgilendiriyor. Bebeğimiz yüzünü göstermiyordu ama gösterene kadar bizi bırakmadı. Avrupa yakasında ataköyde kliniği
mervekalkann fatmaa51 O kötüymüş 😑 şimdilik haftam erken olduğu için burada devam ederim ya sonuçta kadın doğum hastanesi ama doğuma yakın bakacağız artık. Hastaneyi bilen birinin yorumu önemliydi benim için teşekkür ederim 🙏
fatmaa51 dilrbaonl ben 18 oldum yaptirmadim yaptirmamda ikili ve detaylı kafi Zaten muayene sırası beklerken kadınlarla konustum ikili bile yapmamişlar cocuklarında