ozgeBudak006 Kızlar merhaba nasıl geçiyor hamılelığınız benim bu ikinci gebeliğim ikincide hareketleri daha erken hıssetmeye başlarsın diyorlar ama ben hiç hissetmedim daha ya acaba ne zaman hissedicem ☺ bu haftalarda sizin nasıl
alpinannesii44 ozgeBudak006 Brnde yarın 18 olu yorum ikinci gebelik benim de ancak 17. haftada birkaç kere pıt pıt hissediyordum 2 gündür onu da anlamıyorum kafama taktım hatta neden hareket etmiyor diye
gizemli00 ozgeBudak006 yağ dokusuyla alakalı diyorlar genellikle ama bilemiyorum ben 12 haftalık iken hissetmeye başlamıştım benimde ikinci gebeliğim sağlıkla gelsinler bı an önce
yoncahan ozgeBudak006 merhaba hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alalım inşallah 🫂🌸 benim de 16+6 biraz önden gidiyor. Herkes soruyor ama hissetmiyorum. Cuma gecesi ilk defa uyumadan önce bir şeyin soldan sağa bir anda kaydığını hissettim çok değişikti herkes bebek olduğunu söylüyor ama bilmiyorum korkmuştum hatta 🤭 Bebeğinizin gelişimi nasıl? Kaç gr şuan da biliyor musunuz?
ozgeBudak006 alpinannesii44 Takma canım stres yapma belki sen hareketlıyken ayaktayken felan oluyordur hareketlerı sen hıssedemıypr olabılırsıb
ozgeBudak006 yoncahan En son 15+4 ken 130 gr dı. 3 gün önde bizimki gelişim olarak. Sizde saglıcakla kucagınıza alın inşllah
gizemturgutt ozgeBudak006 bende 17+3 üm ilk gebeliğim bende daha hareketlerini hissetmiyorum doktorum 4.5 5. Ayda hissedersin demişti
prensesannesi246 ozgeBudak006 19 haftalık hamileyim benimde ikinci gebeliğim :) daha yeni 2-3 gündür hissetmeye başladım oda geceleri oluyor genelde
ozgeBudak006 prensesannesi246 sevindim demekki bizim 15 haftada hissetmememizde normal o zaman sen 19 larda hıssettiğine göre :) daha zamanımız var her gebelık bir olmıyor tabi ama
minecikk ozgeBudak006 benimde 14+4 hissetmiyorum diye korkuyorum en son iki hafta önce gördük daha iki hafta var kontrolümüze 😓
rukiye6634 Bende 15+2 günlük hamileyim bu beşinci hamileliğim bi kızım var 3 tane gebelik kaybım var bebek hala karın çizgisi hizasında bi an önce yukarı çıkmasını istiyorum ki biraz rahatlayayım doktor herşey normal dedi ama insan kafasına takmadan duramıyor sizde durumlar nasıl 🫶🏻
meowmom 15+6’dayım, ilk gebeliğim, bazen gündüzleri sol tarafta bi doluluk hissediyorum ama henüz yatarken vs bi şey hissetmedim 🥹 İnsan heyecanla o günleri bekliyor 🙈 Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ✨👼🏻