orhismommmmmm Kızlar ilk gebeligim 22 haftalık olduk artık alışverişe başlıyoruz neler almam lazım listeniz var mı Bebek için cidden gerekli olan şeyler neler çevremden çok size güveniyorum 💗
beautiful_ orhismommmmmm kuzum yeni bir beşik gördüm Trendyoldan çok hoştu katlanabilir olan çok güzeldi ona bakabilirsin babynest al bebeğe kesinlikle burun aspiratörü ateş ölçer biberon emzik bunları al ve doğum tam olarak ne zamana denk geliyor ona göre kıyafet söyleyebilirim
Edacck orhismommmmmm uygulamada en altta daha fazla seçeneğine tıklayın. Orada ihtiyaç listesi var. Orada herşey yaziyor
beautiful_ orhismommmmmm ne sıcak ne de soğuk elinden geldikçe mevsimlik al uzun kollu da kısa kollu da al hastane çıkışı çok fazla alma 3 ay kıyafetleri al zıbın bolca al ama açık renk önermiyorum ben ama yine senin tercihin kuzum
beautiful_ orhismommmmmm en mantıklısı çünkü lekeleri çıkmıyor baya zorlanmıştım oğlum da bir çok kıyafeti atmıştım
habibe66yks orhismommmmmm babam besigini aldi bizde bebek arabasını aldık birazda zibin aldık (maalesef kaynanamlardan ses soluk çıkmadığı için biz alıyorz torunlarına insan bisy almazmj)
orhismommmmmm habibe66yks alır benim Kaynanamlar bebek odasını Full alacaklar annem anne yanı beşik alacak kıyafetler de bizde
habibe66yks orhismommmmmm Ben anlamış değilim var olan bir ismi tekrar koyma saçmalığı ve bide aileler istiyor beklenti içindeler ama sizin raziliginiz olduysa bisy diyemiyorm