Mathilda72 erhabalar bugün doktora gıttım beta değerım 1928 çıktı doktor artık karında ultrasondan keseyı görmem lazım dedı baktı fakat goremedı vajınal ultrasyonla baktı kese gözüktü geç döllenme olmuş dedı tam olarak karından ne zaman gorebılırım sızce bırde vajınal ultrasonda gözüktü ısr sorun yoktur demi
Sengulkrgz Mathilda72 benimde oyle oldu vajinadan gordu kese de gorulmustu bebekte...Eger bebek gorulmediyse 1 hafta sonra gorulur diye dusunuyorum
Mathilda72 HalisEbruoban çok sevındım Çarşamba gel dedı doktor fakat 1000-1500 oken kese gözüküyor o yüzden panık yaptım
Mathilda72 HalisEbruoban çok sevındım Çarşamba gel dedı doktor fakat 1000-1500 oken kese gözüküyor o yüzden panık yaptım
Edapkdmr HalisEbruoban bende cok yeni ögrendim bebegimi 21di ilk sonucum 2 gün sonra 41e yukseldı ne zaman gitsem doktora keseyi görmek için diye düşünüyorum
Mathilda72 Sengulkrgz pekı karında ne zaman görüldü sızın ayrıca beta değerınız kaçtı vajınadan görülünce
Sengulkrgz Mathilda72 doktorum hic kan degerime bakmadi...5+3 de hem kese hem bebek gorduk 6+3de kalp atisini duyduk
Gizemmpolatt Hcg benım 14 bınlerdeydı o zaman görebıldı bende 5 bın ustu olmadan karından gözükmüyo diye biliyorum
HalisEbruoban Edapkdmr canim doktorun belliyse ozelse sor o seni cagiriyo bthgc degil kac haftalik oldugun onemli su an kac haftalik gorunuyosun
Edapkdmr HalisEbruoban ah bide bilsem ınternet 3 hafta yazıyor sonuçta 1 haftalık olarak gözüküyor anlamadım gitti
cennet_aka27 Mathilda72 erken daha canım bu degerle karından göremez bir hafta daha bekle o zaman görünür