baby0707 ayaniz massallahh cok sasiriyorum 39lari 40lari görünce Allah yardımcıniz olsun İlki 37+4du simdikide 37de alicak dr suan bile çok zorlanıyor um 35haftaligim
ayaniz baby0707 benimde 37 den beri canım burnumda aslında ama ilki normal diye bunuda öyle bekliyoruz el mecbur :))
izelaren merveaslannn 100 leri gördü ama ben hiç bişey hissetmiyordum sonra 60 40 arası oldu doktorda bekletmek istemedi
Enguzelbekleyis8080 Cicilininkini Canım merhaba üçüncü sezeryan nasıl geçmişti bende üçüncüyü olacağım Nisan ayında korkuyorum biraz 2. Sezeryanımla arası 4 sene olmuş olacak
Cicilininkini Enguzelbekleyis8080 3.de cok iyi gecti cok şükür hiç korkma ben 4.olcam 4gün sonra ve bir yakınım 4.sezeryanını 1ay önce bir tanıdıgımda 5. Sezeryanını oldu gecen hafta inşallah sag saglim kavusalım
bsrbrkysr184_ merveaslannn hadi hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim de martın 16 dedik inşallah 😇
Lexias merveaslannn Bilmiyorum 🥹 umarım yakındır içimden 21 Şubat geçiyor. Normal doğum beklediğim için bilemiyorum 38+0 olduk
Lexias winnie_the_pooh 20-30 civarı çıkıyor doktorum sancı yok diyor yarın yine gidicem en son 37+0 gitmiştim heyecanlıyım. Ya karnım çok sertleşiyor aslında böyle hafif anlık batma gibi ağrılar da oluyor ama onun dışında bir şey yok
winnie_the_pooh Lexias benim de gün içinde adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor sürekli sertleşiyor. İnşallah sağlıkla güzelce doğururuz 😇🥹