jalepone Arakadaşlar elinde kapısının resmi olanlar varsa atabilir mi fikir açısndan istiyorum o kadar güzel şeyler var ki karar veremedim balonlar 🎈hangi renklerde olsun , isimlik nasıl bir model olsun 🧸🐘🦁
yarenkarakus jalepone Bende burda durup bakınayım , kapı süsüm hediyeliklerim vs hepsini kendim hazırladım ama kapıyı nasıl süslerim diye bende düşünüyorum hala 🫠
anneadayii__ Arzudefneeee welcome baby yazanlar kurabiye mi acaba, nerden yaptırdınız Bu arada çok güzel olmuş
asenazeynep Arzudefneeee çok şık çok tatlı olmuş gerçekten ellerinize sağlık, oldukça profesyonel duruyor🌸💓
jalepone yarenkarakus dur da bir tane resim geldi ben de öyleyim bir hediyelikleri aldım gerisini almadım karar veremiyorum her gün fikrim değişiyor 😂
yarenkarakus jalepone ben ilk kızımda böyle yapmıştım ama bu sefer hediyelik çikolata konsepti kurdele belirledim oyüzden farklı yapmak istiyorum .
yarenkarakus jalepone Şimdi 2.kızım oluyor bu sefer pembe kurdele konsepti yaptım . Simli incili kolonya ve lavanta keseleri hazırladım . Çikolatayı da kendim yaptım malzemeleri alıp . Kapı süsünü trendyoldan yaptırdım. Kapı süslemesi de pembe lila beyaz tonları balonlarla olur diye düşünüyorum 🙏🏻
yarenkarakus anneadayii__ Merhaba ilk kızımda bende o kurabiyelerden yaptırmıştım . Tatlıarmağanlar diye bir sayfa trendyolda 😍
Arzudefneeee anneadayii__ tatlı armağanlardan yaptırdım instgramda var sayfası tadıda çok güzel tazeydi teşekkür ederim💕