iremkus06 Selam herkese 6+5 gebeyim. Sabah akşam farketmeksizin inanılmaz bulantım oluyor. Benimle aynı durumu yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz 😔
ghostty iremkus06 ben bulantı ilacı kullanmak zorunda kaldım. Diğer türlü çok kötüydü. Sonra kademeli olarak bıraktım. Doktorunuza danışın isterseniz siz de.
esmacuk iremkus06 ben sabah kalktığımda midem bulanlanarak uyanıyorum çok kötü bir his gerçekten biliyorum ki hiçbir şey yemesem açlıktan daha da çok bulanacak bucak daha da çok kusacağım bu sefer o yüzden kendimi hafif de olsa bir şeyler yemeye zorluyorum salatalık domates peynir gibi midemi yormayacak şeylerle en azından biraz bastırıyorum kendimi o bana iyi geliyor kendinizi aç bırakmamaya çalışın gerçekten açlık daha fena ediyor insanı
nevinbulyaman 8+3 oldum 6. Haftadan beri bulantılarım ve istifralarım devam ediyor çözüm bulamadım yemek yemeye bişiler içmeye korkar oldum balık istedi canım kokusundan yapamadım yarım saatlik balık oldu bana 4 saatte yapıncada yiyesim gelmedi 😅😂
iremkus06 nevinbulyaman Allah yardımcımız olsun 🥹 gerçekten midem bulanır mı korkusuyla bir şey yemekten korkar oldum.
ghostty iremkus06 rica ederim ikinci trimester de geçiyor genelde. İnşallah daha kısa sürer sizin de🤗
iremkus06 esmacuk o konuda çok haklısınız, sabah uyandığımda çok daha kötü oluyor. Umarım kısa sürede atlatırız :)