Aykerny nevhibaa Eşimin kuzeninin adı harun çok iyi kaplidir yardımseverdir düzgün birisi ailesine düşkün falan iyi insandır koyulabilir 🥰
etkafa nevhibaa Ben harun diyorum 🥰kocacığımın ismi hergün ona dua ediyorum🫶🏻kalbi merhameti anlayışı yardımseverliği her konuda 💙Allah bin kere razı olsun ondan🩶söyleyeceklerim bu kadar ❤️
nevhibaa Aykerny tesekkur ederim yorumunuz icin esimde bu ismi cok istiyor gunumuz de de malum cok azaldi :)
papatyakokulugece nevhibaa ikiside değil modaya göre isim olmaz ama niye bunları seçtiniz acaba özel bir sebebi mi var ikiside günümüzde ağır isimler çünkü
Siyah2418 birthecene Harun peyramberdir Yahudilere yollanmış peygamber bilginiz yoksa konuşmayin lütfen ya
birthecene Havin49_ evet 🤦🏻♀️ İsrailoğullarından Harun ve Yahya peygamberler.Neden bu isimlerde ısrarcısınız bilmiyorum ama tercih sizin
Havin49_ birthecene o kabilelrer gönderilmiştir Harun peygamber müslümandır ben bu ismi koyan kişi değilim ama Harun çok güzel bi isim be yeni ıncık cıncık isimlerden daha güzel
Siyah2418 birthecene ayrıca hz İsa da Yahudilere gönderildi Hz Musa da hristiyanlara gönderildi size göre hiç bir peyramberin ismi koyulmamasi mi lazım