remse46 Dun transferimin 5. Gunu idi (5gun cift embriyo) Kan testi yaptirdim beta 22 cikti. Sizce bir sonraki testi ne zaman yaptirayim? Tup bebek hemsiresine sordum test yaptirmayin bizim verdigimiz tarihte yaptirin dedi 22 subat yani. Bilemedim.
ghostty remse46 22 yi bekleyin. Zaten yaptırsanız bile 22 de yeniden isteyeceklerdir. Şuan düşük çıkar baya erken yapmışsınız testi.
-Cennetkusuannesi- remse46 canım hayırlı olsın sağlıkla al kucağına. Rabbim nasip ederse bende çarşamba, günü 5. Gün çift embriyo transfer olucam. Senin kaliteleri neydi birde belirti yaşadın mı
ilkiminannesi remse46 tabi ki edin ama çok erken kan vermişsiniz . Ben 9. Gün vermiştim sonra doktorum 12. Gün yine istedi zaten anca kese vs için çağrılıyor boşu boşuna bu kadar kan aldırmayın derim
remse46 ilkiminannesi sabredemedim :) bir yandan takip edip deger artıyorsa ogrenmek istiyorum bir yandan da dediginiz gibi surekli kan aldirmak zorundayim
remse46 -Cennetkusuannesi- -Cennetkusuannesi- insallah bebeklerin tutunur canım guzel haberler al cok fazla ilac igne kullandigim icin belirti takip etmedim zaman zaman agrilar vs oldu