biryazgecesiii Yeni yıl doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı kızlar? Ben özel muayenesi olan bir doktorun takibindeyim. Biz bir fiyat aldık doktorumuzdan ama burada okuduğum diğer doğum ücretleri kafamı çok karıştırdı.
mercimegin_annesiii biryazgecesiii bende madicalparka gidiyorum daha ücret almadım ama merak ediyorum bende sezeryan yada normal fark ediyor mu
kubra5441 biryazgecesiii konak hastanesinden normal doğum 50 bin sezeryan 65 bin fiyat aldım cuma günü. Cihan hastanesi de 50 bin normal artı 15 bin epidural 65 bin normal doğum fiyatı, sezeryan da 53 müydü neydi
gizemturgutt biryazgecesiii ben cihan hastanesine gidiyorum yılbaşından önce 95.000 tl ye doğum paketi aldım içerisinde 10+5 kontrol doğum fotoğraf çekimi oda süsleme tahliler tarama testleri vs var. Ama yılbaşından sonra doğum ve muayene artmış güncel olarak bilmiyorum sadece muayene 2.940 tl
kivircikbimuhendis mercimegin_annesiii merhabalar, medical parktan fiyat aldım. normal sezaryen farketmeksizin 75 bin tl. epidural istenirse 13.500 tl ücreti varmış. fiyatın içinde fotoğraf çekimi ve oda süslemesi var dediler
ceyceyd kubra5441 peki çekim parası 50 binin içindemi konak hastanesinde çekimde yapıyolar die biliyorum
mercimegin_annesiii kivircikbimuhendis yaaa çok bi fiyat gelmemiş o zaman ben 100 falan var dedim kafadan. Siz kime gidiyorsunuz
kivircikbimuhendis fatmiiyy evet numarası var bende acil durumlarda ulaşmak için, bir kaç defa ihtiyaç olduğunda yazmıştım ama biraz geç dönüyor doğruya doğru