svgiceee Kızlar 22 haftalık hamileyim çok yoruluyorum ve nefes darlığı yaşıyorum karnımda sanki 7 aylık gibi sizler nasılsınız
3oglanannnesi svgiceee aynı ben bende daha 21 haftalık ama gören yarın doğuracak gibisin diyor nefes darlığı mahvetti
flz3576 svgiceee 31 haftaya gircem 20 haftadan beridir nefes darlığı çekiyorum çarpıntım var piskolojim bozuldu hergun 3 saat uykuyla ayaktayım ya
kaptan03 svgiceee 24. Haftadayim benimde var maalesef nefes darlığım çarpıntı ilk gebeligimde yoktu bu çok zorluyor insanı yahu
senaninannesi_ svgiceee haftamız aynı şuan karnım içime sığmıyor resmen yemek yediğimde 100 kilo hissediyorum riskli gebeyim de bide dışarı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum bu haftada böyleyse ilerisini düşünemiyorum 😂
aysetutucu flz3576 ay bende sizin gibiyim nefes darlığım bugün başladı 23 haftalık olduk baya bi oluyor ki , çarpıntı tansiyon düşüşü yaşıyorum
flz3576 aysetutucu az da olsa faydasını gördüğüm tespih var salavat getir dua et sürekli bide gün içinde uyuma ki akşama yorgun düşüp uyu zihnin düşünmekle meşgul olmasın meşgul olunca kafa yoruluyor panik oluyor insan
aysetutucu flz3576 hangi tesbihatlar , ben gün içinde okurum normalde benım de var çektiğim tesbihatlar , çalışıyorum istesem de uyuyamıyorum ama bazen çok uykum geliyo , benım sanırsam anksiyete ondan saçma sapan şeyler düşünüyorum 🙂↕️