QueenBahar_ ask7_ Allah razı olsun güzelim 🥹🥰 inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini sağlıkla büyütursun hayırlı evlat olurlar insllah 💙
Meleekdincc 39+0 a gün verdi doktorum biraz daha içerde dursun yoğun bakım riski olmasın diye devlet hastanesi takipliyim
ask7_ Meleekdincc banada tam 39 dedi pazartesi 38 haftaya gireceğim sonra 39 bu ayın sonuna denk geliyor galiba ama seninkini erken alabiliriz dedi tansiyonda varda
Es07 ask7_ Hala ağrım var canım Bebeği görmek 10 dk dikme kısmı 40 dk Emmeyi de öğrenirsek inşallah Acemiyim benim için zor
canan43 Es07 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün öğrenir daha çok minik annesi nasıl geçti korktuğun gibimiydi
ask7_ Es07 ahh ben bide kilolu gebeyim nasıl olacak bilmiyorum korkuyorum dua edin ne olur hepimize 😢
ask7_ Meleekdincc teşekkür ederim sizinde insallah rabbim hayırlı şekilde kurtulmayı nasip etsin hepimize 🌸❤️
Es07 canan43 Ağrılarım var canım Mucizemi görünce mutluluk bambaşka Bir an önce iyileşmek istiyorum Sütüm pek yok mama veriyorum Dua bekliyorum sizlerden 😭
ask7_ Es07 persembe günü banada randevu verildi 😢❤️ korkuyorum rabbim sana sağlık sıhhat versin sütünü yapacak bol bol şeyler ic ye