Sinemsigibi 1mila1 yok devlet hastanesi çatın dar eğitim araştırmada doğum yapabilirsin ama ben burda sana doğum yaptıramam suyun gelirse araştırmaya git bir normal denesinlee dedi denem tahtasıyım sanki ben şimdi özellerle konuşuyorum sürekli hasta olmayınca emküm ediyolar onlarda kabul etmiyorlar ortada kaldım
1mila1 Sinemsigibi tanıdık birini bulmaya çalışın ayarlamaya çalışın çatısı dar olan insanı önünde sonunda sezeryana alıyorlarmış ama devlet hastanelerinde afedersin eben ağlayana kadar normali zorlayıp hiçbir şey olmazsa sezeryana alıyorlarmış o kadar sancıyı çektikten sonra çok sıkıntı ben de ondan korkuyorum doktor bana çatım hakkında yorum yapmadı ama muayene esnasında çok canım yandı sanırım benimde dar ve korkmayayım diye söylemedi birşey
mdc0860 Sinemsigibi ben bi sey diyeyim mi, çatı muayenesi diye bişey yok, sezeryan bahaneleri bilmem kaç, iyi bir doktor bulun nacizane
annekiz6141 Ceren04 20+1 3 yaş bebeli nasıl olunuyorsa öyleyim kafamın agrisindan mahvoldum bugün 🤦♀️
zuleyhadrvs Ceren04 Merhaba🥰 23,2 olduk zaman su gibi son bir haftada daha hızlı büyüdü gibi, tekmelerini 15 ci haftadan başladi baya belirgin hiseddiyorum
songularibas zuleyhadrvs masallahh sağlıkla kucağınıza almak nasil olsun insallah. 15. Haftada tekme hissediliyor ikinci gebelik mi? Ben hiç tekme şeklinde hissetmedim daha sızlama gibi baloncuk gibi bi de seğirme şeklinde oluyor. 16+3 üm. Bi anda mı tekme oluyor çok sabırsızlanıyorum 🤭
zuleyhadrvs Medineklndr Bir bakmişsiniz yolun yarısındasınız Valla bende ne ara geldim23,2 haftaya en son 5,6 haftalikti 🫠
serenozturk Sinemsigibi ben 34 haftalıkken oldum 3-4 gün önce korkulacak gibi değil acısı vs yok hissetmiyorsun bile bende çok stres yapıp girdim ama beklediğim gibi değildi
Mrh16 Ceren04 15+ 5teyiz bugün nasılsın diye sorarsanız biraz ağlamaklıyım pilesanta previa durumum var bı iyi düşünüyorum bı herşeyin en kötüsünü 4yasinda kızım var bişey olursa neyapar bensiz diye korkuyorum o olmasa hiç bişey düşünmem ama😔
Ayglyldz 32+5 haftalık, dünden beri kasıklarımda baskı var ve karnımda bebek hareketinden dolayı ani sertleşme oluyor. aynı durumda olanlar var mı?