Ceren04 karpuss amin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah ben 15 kez net çıkıyorum su çok tüketiyorum bunun için ama hiç problem değil kızım iyi olsun da bana yeter varsın uykusuz kalayım 🥹🙏
karpuss Ceren04 amin inşAllah, Ayyy kız mı ne güzel 😍 😍 😍 ya gelmeden bizi parmağında oynatıyorlar minnaklar 😅 😅 gelsinler baldırından ısıracağım çok oynattın beni diye shsjsjssjdj
miniis Ceren04 Ay Allah korusun işte hamilelik duygusallığı çok başka Ama haklısınız iyi düşünelim iyi olsun💐💐
Ceren04 miniis kesinlikle bir can taşıyorsun böyle düşün senin bebeğin canın kanın herşeyin ve rabbim herşeyimizi planladı zaten sen anı yaşa mutlu ol yani ol ki bebeğin de seninle mutlu olsun 🌸🥰
nils_ Ceren04 Sağlıcakla kucağınıza alın🙏🏻 bende hamileydim doğurdum bebeğim 4 aylık amaa gebeliğimi çok özledim sürekli bakardım hangi meyve olduğuna inanın sizde çok özliceksiniz🥲🐣
Ceren04 nils_ ayy çok sevindim senin adına sen atlattın bu süreci sıra bizde inşallah rabbim uzun ömürler versin aile saadeti diliyorum canım sana hayırlı uğurlu olsun 🙏🥹🥰
nils_ Ceren04 İnşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız🙏🏻❤ son haftalarda insanda çok ağırlaşma oluyor ben çok ağırlaşmıştım yürüyemiyordum🙈
merve588 gulsuzn 29+4 bende ve cidden zaman geçmiyor sanki son 2 aydır sanki ayni yerde kalmışım gibi geliyor 🥲
birLinaaannesi96 Es07 o heyecanımızın ortaklığı 🥹💜 sabah 10 yatışım var hastaneye öbür gün inşallah nasip olursa doğumum olacak benimde 🙏🏻Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alıp kavuşalım inşallah 🥹🤲🏻
Es07 birLinaaannesi96 özel ve bir nedeni var mı birgün önceden yatış olmasının? Sağlıkla kavuşalım inşallah cnm bebeklerimize