bilmemben papatya_sss işte mide bulantisi yorgunluk belirsizlik sanki hiç geçmiyor gibi inşallah geçer
bilmemben elifcey1 ya ne güzel benim de her şeyden midem bulanıyor çok yorucu ve sürekli uykum da var :( Söyle 30. Haftaları görseydik hayirlisiyla
elifcey1 bilmemben amin inşallah doktoru da erteliyorum her hafta gitmek istemiyorum. Sanki çok düşünürsem bir şey olurmuş gibi düşünüyorum .🥹 Kocaelideyim doktora karar veremedim henüz siz verebildiniz mi
bilgenbaglikol irem7406 yaaa maşallahhh sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🌸 bakalım hangisi erkenci olacak
senemtolga papatya_sss gaz değil o canim bebişin merak etme bir iki haftaya daha sık olacak Allahin izniyle 😍🤗 müthiş bir duygu degil mi simdi şükür benim oğlan yerinde durmuyor ozellikle geceleri 😁
papatya_sss senemtolga iki tane düşük üzerine hele öyle güzel duygu ki Rabbim isteyen herkese yaşatsın sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🙏🏻🥰
fatmaa51 Ceren04 biz 17+6 ama hala ne segirme ne karın büyümesi hicbisey yok 20 gündür filanda gitmedim kontrole insallah iyidir
kilicoz mdc0860 seninle aynıyız kalp atışı için yarın randevum allah izniyle duyucaz siz duydunuz mu ?
irem7406 bilgenbaglikol amin inşallah bakalım kafası aşağı da ben erken gelir diye düşünüyorum ama bakalım nasip
camelif elifcey1 anlıyorum sağlıklı olsunlarda önemli değil hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🌸🤍
senemtolga papatya_sss amin aminn ❤🤲Rabbim saglikla kavustursun herkesi inşallah Isteyen herkesede nasip etsin. Harika bir duygu gerçekten
ikbalnur Ceren04 14+4 😪 Yeni yeni toparlamaya çalışıyorum ne iyiyim ne kötü ansızın kötüleniyorum ya hiç belli olmuyo 🙄