tsknbbk Kızlar Hormon testi vermiştim sonuçlar çıktı doktor amh değeri felan demedi bana hormonların temiz demişti sadece ama burda çok amh değeri görüyorum testte ne olarak yazar amh olarak gözükmüyor sonuçlarda
Biranneadayi4 tsknbbk onun icin ayri bir test yapiyor doktor ve o genelde bir kac gun sonra cikiyor sonucu
Leylabngll tsknbbk canm bazı hastanelerde Amh bakılmıyor genellikle araştırma ve sehır hastanelerinde bakılıyo oralarda bakılınca 10 güne anca çıkıyo
havva_5 tsknbbk bakılmamış evet. Amh sonucu ayrı çıkıyor bunlardan benim öyle olmuştu bi de bi hafta sonra çıkar demişti doktorum size bi zaman söylediler mi? Sonuç barkodunun üzerinde de yazar aslında ne zaman çıkacağı
havva_5 tsknbbk baktırmak istediğinizi söyleyin şahsen ben söylemesem doktorum bakmayacaktı üzerinden bi sene geçti deyince tamam bakalım dedi öyle öğrendim güncel değerimi ben de
Saimenur tsknbbk insallah guzel sonuçlar alırsınız.Ama rezerv az derlerse bıle takmayın Benım gördüğüm yılda 3 defa yaptırmış birisinin her defada farklı cıkmıs.Aydan aya farklı sonuç verebılıyor