annebebeka neolsunn o haftalarda doktorlar kesin bir şey söyleyemez canım en fazla %70 sonuç söylerler erkekten kıza dönme ihtimali şöyledir, doktor göbek kordonunu bebeğin cinsel organı sanabilir
esmacuk neolsunn bence erkekten kıza dönmesi daha nadirdir çünkü belirgin oluyor erkek kız gibi düz olmuyor
dilosunuz neolsunn 14 te erkek dedi 16 da erkek dedi yinede detayliyi bekliyorum valla burda değişen çok okudum😁
duygunisa neolsunn bana erkek dediler detaylı ultrason da kız olduğunu öğrendim canım daha çok erken yanılma payı olabiliyor
pinooooo rvsss bana da iki hafta göstermedi dün ultrason kapatırken tam kesin erkek dedi ama içimde kız hissi var suan 14 hafta tutamıyorum kendimi haftaya başka doktora gidicem
rvsss pinooooo bence acele etme bu haftalarda cok yanılıyorlar ben 16. Haftada 2 doktora gittim ikiside kesinlik vermedi detaylı ultrasonu bekle öyle alışveriş yap dediler
Aykerny neolsunn 12+6 erkek dedi 15 te erkek dedi 16 da devlet erkek dedi bakalım değişmez artık diye düşünüyorum benimde burdakileri okuyunca kafam karışıyor en iyisi 2 hafta daha bekleyin öyle bidaha gidin
ikizannesiiiiiiii neolsunn benim 23. Haftamda kesinleşti işk koz gibi denilse sonra erkeğe benzetildi geçen gittiğimde %90 kız denildi