Sinerjik Yarin detaylim var dua eder misiniz insallah iyi haberler duyarizz. İçim hem heyecanli hem korku dolu 🥺 rahim agzi kisalik riskim de var ondan da korkuyorum bu gece sabah olur muu. Randevumda taa 2 de 😫 ultrason once tavsiyeleriniz var mi ac git tok git sunu ye bunu ye gibi. Bebek su an makat gelişli sanırım umarim görülür her seyi 🥲
3oglanannnesi Sinerjik aynı bendede risk var rahim ağzı sıkıntılı yarın ayrıntılı ya giricem ikimizinde iyi geçer inşallah
3oglanannnesi Sinerjik meyve suyu iç girmeden 15 20 dk önce hareketleniyor uyumuyor heryeri net görünür
Deletedmom_8793 Sinerjik muayeneden 15 dk önce vişne suyu ve fıstıklı çikolata tavsiye ederim çok güzel hareket ediyorlar bunların üstüne bide yarım saat yürüyüş türk kahvesi de işe yarıyor
Sumay_61 Sinerjik seni çok iyi anlıyorum. Bende böyleydim ve tam saat 2 deydi randevum sabaha kadar sayısız rüya gördüm uyanıp durdum. Bana da bebek makat gelısli demişti bende seseryan olacağı için sorun yok demiştim. Çok şükür başka da sıkıntı çıkmamıştı boşuna kendimi strese sokmusum sizde sokmayın. Çikolata yemiştim ben
Es07 Muayeneden 1,2 saat önce bir şeyler yiyin İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Ben çok memnun kalmıştım detaylıda Organları tek tek saymıştı doktor Stres yapma canım duam sizinle
Sinerjik 3oglanannnesi visne suyu alicam yanima cikolata yiyemiyorum tiksindim insallah meyve suyu ise yarar 🫠
momagain Bizim detaylımız da cuma günü ben de heyecanlıyım. Meyve suyu ve yürüyüş uyandırıyor bebişleri girmeden 15-20 dk önce meyve suyunu içip yürüyüş yaparsanız, merdiven çıkarsanız uyanacaktır. Detaylı görüntü daha iyi alınıyor uyanıkken
Sinerjik momagain yürüyüs yapiyim canim visne suyu alicam yanima insallah her seyi görünür 🫂 insallah senin de guzel geçer tatli bir gerginlik cok değişik. Su ana kadar yoktu bi anda yuklendiii stress🥲
3oglanannnesi Sinerjik ben vişne suyu sayesinde cinsiyetini öğrendim çikolatadan daha iyi işe yarıyor
gamzeeymen hamileligin en güzeli günü :)) resmi cekilicek net şekilde görebiliceksin bebegini.. içini ferah tut. umarım herşey yolunda gider..
Sinerjik Deletedmom_8793 cikolata uzun zamandir yiyemiyorum midem bulanirken cok kötü anılarım oluştu 🤢 visne suyu veya kahve aklimda bir de yürüyüş 👌🏻 🫠 guzel haberler alalim insallah teşekkür ederim 🥰
-Papatya33 Herkes hareket etsin diye birseyler önermiş ama detaylı da hareket etmemesi gerekmiyor mu. Hareketli olunca nasıl bakacak ölçüm doğru olur mu
Sinerjik -Papatya33 böyle de bir yorum okumuştum sanki ama cogunluk hep hareket ettiriyor insallah bir sıkıntı çıkmaz 🥲
Sinerjik Sumay_61 insallah insallah bende sabahi sabah edeceğim belliki zaten midem yanıyor bebis de dünden beri kiyamam hıçkırık derdinde pit pit devamli 🥹 ikimizde bi çaba geciricez geceyi heralde 🫠 guzel haberler alalim insallah 🤲🏻
ikizannesiiiiiiii Sinerjik benimde akşam 6da randevum bakalım nasıl geçecek 2li ve 3lü testler yaptırmadım
Sinerjik ikizannesiiiiiiii bende yaptirmadiiim biraz da kaygim heralde ondan 🥹 allah kerim ya iyi dusunmeye calisiyorum insallah seninde guzel gecer guzel haberler verelim birbirimize 🌸