Gks_01 Dokununca acıyor hadi o neyse bişey değince de acıyor kantaron sürdüm ama geçirmedi sızlıyor da bikaç gündür daha 19+5 olucam önerisi olan varmı nasıl azaltabilirim evde zaten sütyensiz duruyorum
fundiiim Gks_01 gebelikte hormonların yükselmesi ile beraber cilt kuruluğu artabiliyor bol su içmeye çalış cildini nemlendir kabukları kaldırmaya çalışma daha derin çatlaklara sebep olabilir
aselesea Gks_01 prolaktin hormonu yüksekliğinden olabilir doktora danışın rahat pamuklu çamaşır tercih edin uyarilmamasi lazim
Gks_01 Es07 anonim51 Yaa bilmiyordum atlet değince bile acıyor neden böyle oldu anlamadım zaten hassastı ama sanki yara olmuşta o acıyor gibi bi his var görünüşte bişey yok
Gks_01 kvsr1603 ilk gebeliğim ben de bilmediğimden normalmi değilmi anlamadım kantaron yağı sürüyorum işte nemlendirici niyetine
Gks_01 aselesea detaylı günümü bekliyorum daha 2 haftam var sonrasında doktoruma gideceğim ama 3 gün sonra sağlık ocağına gideceğim aşıya ebeye söylerim belki bir önerisi olur
fgormez Gks_01 geçer zamanla merak etme büyüyor hassas oluyor normal,meme ucunu uyarma doğumu başlatabilir