Kızlar selam 36+3 de gelen nişanım ve 38+1 ile doğurduğum hikayemle karşınızdayım. Bir gece öncesinden sancılarım başlamıştı saat 2 gibi sabaha kadar o sancıları çektim sabah oldu hastaneye gittim 2 cm açılmam vardı hastaneye yatmak istemedim eve geldim duş aldım yürüyüş yaptım vs derken doğuma bildiğiniz klasik hazırlanmaları yaptım. Akşama kadar sancıları çektim evde. Akşam oldu saat 12 de evden çıktık 1 gibi hastanedeydim. Alttan muayene ettiler ve 7-8 cm açılman var hemen doğumhaneye dediler. Doğum haneye çıktım açılmama baktılar 2-3 kere sonra bi ıkın dediler ıkındım falan sonra suyumu patlatmak istediler. Suyumu patlattılar ve doktorlar şok. Ağır mekanyumlu dediler bebek kaka yapmış dediler. Ben altımdan temizlediklerini gördüm suyum bildiğiniz zift siyahtı. O ana kadar çok güzel ıkınmıştım çok sakindim asla bağırmıyordum her sancıyı oğluma kavuşacağım 1 adım olarak görüyordum ama suyu görene kadarmış. Suyu gördüm ve ben aşırı panikledim doktorlar sakinleştşrmeye çalışıyorlar ebeler sarılıyorlar bana falan ama ben çocuğa birşey olacak korkusu ile çok panikledim bunu gören doktorlar hemen doğuma alıyoruz seni dediler ve ben hemen doğurdum kızlar. Oğlumu kucağıma verdiler. Dünyalar benimdi sağlıklı dediler. Dikişin yok çok güzel dinledin çok güzel doğurdun dediler. Buraya kadar güzel ilerlemiştik ki plesanta çıkana kadar. Kak yaptığı için Plesanta parçalanmış ve çürümüş bütün çıkmadı. İçimde parça dahi kalırsa beni zehirleyebilir diye plesantayı çıkartmaya uğraştılar. Kürtaj oldum. Dünyanın ennn zor şeyiydi. Canım o kadar yandi ki size anlatamam. Doğum neymiş arkadaşlar doğurdum bitti rahattı ama Plesanta çıkartması berbattı. Plesanta çıkarılırken yırtık oluşturdular ve daha sonra bunu dikmek istediler ama ben aşırı derecede canım yandığı için doktora dikmemesi için yalvardım. Doktorun gözleri doldu ebeler başımda ağladı temizleyen abla bile bana ah yavrum canım kuzum diye temizledi beni.. çam sakura hasteneinde ki herkes çok iyiydi hemşireler ebeler doktorlar. Ben anlamadım buraya niye kötü diyorlar gayet sevgi dolu yaklaştılar. Ikınırlen doktor elimi bile tuttu yapacaksın başaracaksın az kaldı diye motive etti hep. Bu zamana kadar 3 hafta önde dedikleri oğlum aslında sıvı fazlalığı sebebi ile asla önde değildi. Ufacık bir bebek doğurdum Plesanta görevini yapamadığı için :) 2700 lük bir bebiş. 4000 kilo dediler 2700 çıktı arkadaşlar ve devlet hastanesine gittim hep asla aynı doktora denk gelmedim ve hepsi 3 hafta önde dediler..
Şimdi bebişim sarılık tedavisi alıyor dua edin kızlar..