Anasinincani 5 once gittigimde de 2 cmydi bugun yine hastaneye geldim yine 2 cm ama haftam dolmus diye suni teklif ettiler kabul ettim cok korkuyorum lutfen dua edin bana
parildayanyildiz2 Anasinincani Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin canım belki zorlanacaksın ama emin ol bebeğini kucağına aldığında kuş gibi hafifleyeceksin yeni doğmuş gibi oluyor insan o anı hayal ederek sabret inşallah😍
tembelkiz Anasinincani Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kolaylıkla 🤲🏻 korkma sakin ol ne kadar sakin durabilirsen süreci o kadar iyi yönetirsin.
parildayanyildiz2 Anasinincani sürmez inşallah ama insan kucağına alınca hepsi geride kalıyor gerçekten🥰
cansu2306 Anasinincani kolaylık la bir solukta kurtarsın Allahım hikayeni bekliyor olcaz kac haftalık
Anasinincani Lexias Cok sag ol canim ya sana da bol bol dua edecem kiz ismini soyle ona gore dua edeyim
kvsronlerr Anasinincani yanınızda olabilecek ya da bilen biri meryem ana otu alsaydı keşke belki süreci hızlandırırdı sağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinize 🤲🏻🌸
Lexias Anasinincani gelişime göre bakıyorlar herhalde anlamadım normalde son adet tarihi baz alınmaz mı
Lexias Anasinincani 🥹🥹🥹 ben de az önce sana ettim inşallah kolayca olur doğumun 🥹🫶🏻 özelden yazayım ismimi
bsrayksl2 Anasinincani kolay bir doğumla ve sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize 🌸 Allah yardımcınız olsun