QueenBahar_ zehrairem 4 çocuk yani maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 hayırlı evlat olsunlar inşallah
Alya05 QueenBahar_ amin cümlemizin inşallah canm 🌸❤️ Reyyanın şuan uykuya direniyor uykusu var karnı tok ama uyumak istemiyor
ikibalannesiii QueenBahar_ amin canım çok sağol 🙏🏻 aynen öyle yaa nazları niyazları bitmiyor Koca bebeğim o benim 😂😂
QueenBahar_ atesvesu sizinki de karışık biraz Allah uzun ömürler versin 💖 Kardeş başka ya yerini kimse tutumaz🥹
atesvesu QueenBahar_ amin canım inşallah ben 8 yaşındaydım kardeşim doğunca , kolik bebekti çok baktım gece gündüz annemle çok uğraştık o yüzden oğlum gibi görüyorum kız kardeşimle aramda 10 yaş var mesela onu hiç hatırlamam 🤭
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ bizde 41 günlük oldukkkk🥰 Allah uzun ömürler versin inşallah 🥰 Çocuklarımızın yaşı aynı benimde 4 e girecek biride 2 yaşında
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ teşekkür ederim canım benim amin inşallah Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşallah 🥰🌼benim büyük kız ekim ayında bastı evet aynıymış 😍
Fatma_furkan1996 QueenBahar_ Allah iyiliğini versin senin 😂valla çocuktan beter oluyorlar bazen gerçekten 1 tane oğlum var kızıma da kavuşmaya az kaldı inşallah 🥰
QueenBahar_ Fatma_furkan1996 ya maşallah bı erkek bı kız Allah uzun ömürler versin inşallah sağlıkla kucağına al 🥰 İsim belli mii🥹
demirrleydi_ QueenBahar_ benimde benim doğurduğum iki bir kız bir erkek kaynanamın doğurduğu bazen 2 bazen 3 😂😂😂
QueenBahar_ demirrleydi_ haahahhah herkesin eşi aynı kız 🤐napacaz bunları 🤭 Allah uzun ömürler versin inşallah 🥰