QueenBahar_ Nabersiniz hanımlar gününüz nasıl geçiyor Kaç çoğunuz var maksat sohbet edelim Benimki 2 kızım 1 oglum var 💖💙 bide eşim var 4 sayılır 🤣 Yokmu artıran 🥳
benimsin21 QueenBahar_ 1 kızım var 6 haftalık hamileyim dediğiniz gibi bir de eş 😂😁 Sağlıkla büyütün minnoşları.
ikicocukannesiii_ QueenBahar_ Rabb’im huzurunuzu daim etsin 🤲🏻🌸 benimde 2 buçuk yaşında oğlum var 9+3 haftalıkta hamileyimm cinsiyetini daha bilmiyoruz 🥹
QueenBahar_ ikicocukannesiii_ amin teşekür ederim cümlemizin inşallah 🥰 Allah gönlüne göre versin inşallah 🥰
QueenBahar_ eslem2121 Allah uzun ömürler versin inşallah 🥰 Ama şu kaynanalarin çocukları sıkıntı ya,😅
Eso66 QueenBahar_ 1 kızım var ve 5 haftalık hamileyim ha bende eşimi saymalıyım cünkü anası gibi oldum
QueenBahar_ supermommss yaa maşallah benimde 41 günlük oldu 🥰 Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin ❤️🔥
QueenBahar_ Deleted33000 Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah 😚 2 paşadan sonra prenses gelmiş ne güzel. 🌸
QueenBahar_ zehrairem 4 çocuk yani maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 hayırlı evlat olsunlar inşallah
Deleted33000 bademli_puding kız sen benim aklıma tatlı getiriyorsun sürekli 😂😂😂bak yine aklıma geldi hazırda tatlım var ama onu yarın misafire yaptım şimdi yiyemem bak gelse uyu şimdi😂😂😂
ikibalannesiii QueenBahar_ benimde 1 oğlum var 5 buçuk yaşında 11 haftalık hamileyim ❤️ tabi birde kociş var çocuktan farkı yok 😁
atesvesu QueenBahar_ 2 kızım var üçüncüsü kızım yolda birde erkek kardeşim var emeğim çoktur oğlum gibidir kendisi birde çocuklarımdan daha çocuk kocam var 😅😂 5 diyelim
QueenBahar_ atesvesu sizinki de karışık biraz Allah uzun ömürler versin 💖 Kardeş başka ya yerini kimse tutumaz🥹