gulg6 Sevgili anneler beşik öneriniz nedir ? Anne yanı park beşik mi yoksa anne yanı ahşap altı çekmeceli sallanabilir beşik mi ? Hangisi daha kullanışlı olur 💖🎀
aslhnkrts9 gulg6 bende park beşik var iki yıldır kullanıyorum memnunum ama şimdiki aklım olsa ahşap sallanır çekmeceli olandan alırdım sonra karyola da oluyo o
3kedili2bebekli gulg6 heyner model aldım çekmece yok direk ahşap anne yani olabilir sallanır kademeli beşik 27 aylık bebeklerim hala kullaniyorum yeni daha yatağa gecicem 3. Bebeğim olacak ona da aynı beşiği kullancam
Gks_01 gulg6 bende şurda bekliyim egebaby nin 4in1 beşiğini araştırdım ben de ama çok pahalı geldi bilemedim
Es07 Uzun süre 5 yıl kullanırım diye Ahşap boyasız doğal tercih ettim Gardrop da aldım 🤗 Yeriniz alanınız varsa olabilir Alan yok darsa küçük bir şey tercih edebilirsiniz
gulg6 aslhnkrts9 ya bende aslında çekmeceli olanı beğeniyorum ama park beşik mi o mu kullanışlı Bilmiyorum açıkçası
aslhnkrts9 gulg6 park beşik bi süre sonra gıcırdamaya başlıyor bi de tek artısı toplayıp her yere götürebiliyor oluşun , mobilya olanda uzun süre kullanılabilir bebeğe göre ayarlanıyor diye biliyorum
Es07 gulg6 3 kademeli cnm Yenidoğan en üst 6.ayda orta Büyütünce en zeminde kullanırım diye öyle aldım
gulg6 Es07 anladım teşekkür ederim aslında o modelleri de çok gördüm kararsız kalmıştım çekmecesini de kullanırım diye