Es07 Esraysr16 Kaçıncı haftan Her bebek aynı değil Anormal bir durum mu var Size göre rutin dışında anormal bir durum yoksa
Esraysr16 Es07 30+4 deyiz şuan canım hareketlri az çok aktif değil ilk gebeliğim ara sıra yer değiştiriyor bide gün içerisinde 3-4 kez tekmeliyor o kadar normal mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ korkuyoruö bende
Aleynaaaag Esraysr16 27+3 bende ve bir gün çok hareketliyken diğer gün çok sakin 2-3 kez vuruyor bu bebişler korkutuyor bizi doğrusu
Es07 Esraysr16 Tatlı bir şeyler yiyin solunuza yatın Müzik açın veya ışık gibi Hiç hareket olmaması sorun Sizde hareket var şükür
Esraysr16 Aleynaaaag evet Aleynaaaag evet evet bir gün çok hareketli bir gün nerdeyse sıfır hareket ya
Es07 Esraysr16 kargaşa,koşuşturma yoğunlukta çok hissedemiyoruz veya hareketsiz kalıyorlar Özellikle yorulunca benimki hareketsizleşiyor
Es07 Esraysr16 Ben yorulunca benimki hemen hareketsizleşiyor Sakinliği seviyor Şekerli şeyler yedikten sonra hareketleniyor mesela Ah bu bebisler bizi ara sıra korkutuyorlar
Esraysr16 Es07 ay gerçekten ya ama bügün de hep yattım h bir şey yapmadım ama baya azdı hareketleri yani belki 2-3 kere hissetmişimdir
06f Esraysr16 ben de 30+3teyim geçen haftaya göre biraz hareketleri azaldı ben de endişe ediyorum tatlı yiyip soluma uzanıyorum tık yok bu aralar niye böyle anlamadım
hllvrl Ben iki tane doktora gidiyorum hem devlet hem özel iki doktorum da 4 saati geçmemeli hareketsizlik dedi. Bir keresinde 3 saat hareket etmemişti acile koştum.
Esraysr16 06f evet bende öyle bende anlamadım valla ya insan merak da ediyor korkuyor acaba normal mi ki
06f Esraysr16 büyüdükleri için mi böyle ki acilede gitmeye korkuyorum bizim burda yatış yapıyorlar hemen
Esraysr16 06f büyüdükleri içinde olabilir ya da tamamen keyfi de olabilir mesela o günden beri hareketli benimki senin nasıl