Hirmm hilalaselll4 kırmızı değil açık pehpe sadece çok ufak bı pıhtı geldi kırmızı o kadar çok korkuyorum 4 yıl sonunda ilk defa gebe kaldım ve sonu kötü olmasından korkuyirum
mervea211 hilalaselll4 ben de 5+5im son adet tarihim 7 Ocak bugün hastaneye gittim kese gözükmedi sen keseyi gördün mü benim de bir oğlum var ama ilk gebelik gibi şüpheye düştüm kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum görmeden inanamıcam 😂
hilalaselll4 mervea211 benim de kızım var daha doktora gitmedim iki gün sonra gideceğim canım sadece eşim kayınvalidem biliyor
mervea211 hilalaselll4 kese görünürse haber verir misin merak ediyorum beta 17 binlere çıkmış ama keseyi göremedi doktorla mı alakalı anlamadım
Hirmm hilalaselll4 kese ultrasonda görüldü iki hafta sonra gel kalp atışını duymak.icin küçük olduğu için haftalisini soylemdi
hilalaselll4 Hirmm karından mı baktı ultrasonda kaç haftalık olduğu yazmıyor muydu kanama alanı var mıydı
Hirmm hilalaselll4 evet karında baktı gördü yok küçük olduğu için bı hafta söylemedi zaten çok çok yeni kalp atışı hiç bişey yok kanama içinde düşük önleyici verdi dupbaston
babysecond buket_6541 ilk kızım da 8 haftadan 6.aya kadar durmadan bulantı kusma yaşadım ilaç kullandım. Şimdiki kızımda 22.haftaya girecem ne bulantı ne kusma hiçbir şey yaşamadım