buket_6541 Kızlar iyi akşamlar. Ben 5 haftalık gebeyim kusma ve bulantıdan bıkmış durumdayım. Sizin kaçıncı haftada başladı bulantınız?🥲
bebekimm1 buket_6541 6.hafta da başladı bulantı,koku hassasiyeti 12.hafta da hafifledi şükür şuan 15.haftadayim iyiyim hiç gecmicek gibiydi . Geceleri 2 tane prilam kullanıyorum hala . İnşallah sizin çabuk geçer 🌸
umransag buket_6541 6. Haftada zırve yapmaya başladı bulantı 7 den sonra kusma + miğde yanması da eklendı 3 bulantı ilacı alıyorum kesmıyor özellikle yanma gece yatırmıyor şuan 13. Haftadayım böyle devam ediyor 🥺🤷🏻♀️
Hirmm hilalaselll4 benimde aynı şekil acaba bişey mi olacak belirti yok diyorum adet olmadan vardı baya bı ama kesildi durdu belirtiler
Eso66 hilalaselll4 Korkma ilk hamileliğim de doğuma kadar ne kustum ne midem bulandı rahat gecti şükür şuan 5+1 insallah bu da böyle gecer
mervea211 hilalaselll4 ben de 5+5im son adet tarihim 7 Ocak bugün hastaneye gittim kese gözükmedi sen keseyi gördün mü benim de bir oğlum var ama ilk gebelik gibi şüpheye düştüm kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum görmeden inanamıcam 😂
buket_6541 @hilalaselll4 Canım benim de 5+5 bazılarında bulantı geç başlıyormuş korkmanı gerektirecek bir durum yok ama benim yaklaşık 1 haftadır böyle sürekli bulantım var sabahtan akşama kadar bişey yiyemiyorum çok zor.
hilalaselll4 buket_6541 aa aynıyız dur takip edeyim seni haberleşiriz en son ne zaman hastaneye gittin
buket_6541 @BKZ Bende de yaklaşık 1 hafta önce bulantı başladı bugün çok kötü kustum afedersiniz. Çok kötü ya
buket_6541 @"bebekimm1 Doktor size hangi ilacı önerdi ismini yazabilir misiniz ben yurtdışındayım döndüğümde ilk işim almak olacak. Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım çabucak geçer🥲🌺
ekiminannesii 4-5 haftaladar sabah ilk uyandığımda oluyordu sadece. Şuan 6+2 yim. Bugün 3 kere bulantım oldu. Giderek artar mı bilemiyorum
hilalaselll4 Eso66 ne bileyim ya kızım da sürekli böyle midem bulanırdı ama ne zaman başladığını hatırlamıyorum acaba daha erken mi geçen ay da düşük yaptım ya korkuyom
Hirmm hilalaselll4 benim hergun kasık ağrım olur bazen fazlasıyla oluyor bazende bıçak batması gibi oluyor ama iştahsızlık geçti uyku hali geçti tuhaf ama geçti