CansuHakanDabakan Yaprak Her ay kan veriliyor mu ki? Bende öncesi bakıldı bişey yoktu,1.ayda kan istedi bi kez doktor 4.aydayım hiç kan istemediler her ay kan veriliyo mu yani? Bende merak ediyorum demir tsh vs ne alemde diye😔
Yaprak CansuHakanDabakan hamileliğinizi öğrenince hepsini yapıyolar zaten eğer yüksek çıkarsa her ay bakıyorlar kontrolünü yapıyorlar
CansuHakanDabakan Yaprak İlk ay ve öncesi yapıldı zaten normaldi değerler tekrar yapılmadı 2-3ay oldu yapılmayalı normal yani o zaman öyle mi?
Dryaelik Yaprak canım benm gebelikte 2.5 gebe kalmak içinde aynı ben normal maz değeri söyledim vucudu gebeliğe hazırlamakta gebelik katogorisi kadar önemlidir
Yaprak Dryaelik anlaşamıyoruz senle 🙂 canm madem 5 normal niye 5 ile hamile kalınmıyor 2-5 olması gerekiyor
Tutku CansuHakanDabakan saglik ocagina tetanoz asisiicin gidilincede kan tahlili yapiliyormus. Ama isterseniz gidip tam kan sayimi yaptirabilirsiniz
Tutku Yaprak Dryaelik demek istiyo ki; nasi biz normal hayatta folik asit kullanma geregi duymuyosak ama hamile kalmaya hazirlandigimizda basliosak. Tsh hormonununda hamile kalmaya hazirlandigimizda 2.5un altina cekilmesi gerekio
Yaprak -silinmis110- troid bezi yetmezliği bazı hamileliklerde ortaya çıkıyor doğmdan snra tekrarlamıyor bazılarında ise kalıcı oluyor ömür boyu ilaç kullanmak gerekiyor. İlk hamileliğimde ortaya çıktı ve kalıcı olduğu anlaşıldı bu yüzden ömür boyu ilaç kullamam gerekiyor
-silinmis110- Yaprak ay geçmiş olsun tsk ederim bu konuyla ilgili bilgim yoktu ogrenmis oldum benim degerlerimde boyle birseyy olsaydi doktorum soylerdi heralde değil mi bir an endişelendim ilk gebeligimde bir sıkıntı yok tu ama
Yaprak Tutku ben yurt dışında yaşıyorum burada 5 normal seviye olmuyo o yüzden daha fazla polemiğe gerek yok 🙂 doktorlarn değerlendirmelerine göre farklı oluyor demek ki 🤔
Yaprak -silinmis110- canm ilkinde yoktu ikincide olmaz diye düşünme sen yaptır testlerini her ihtimale karşı🤗 Hersey bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alabilmek için 😻
-silinmis110- Yaprak hastaneye her ay gidiyorum kan aliyorlar ama benim özellikle soyleemem mi lazim bu testi yapmaları için rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🤗😍
Yaprak -silinmis110- yok canm belirtmen gerekmiyor bi sorun olsaydı söylerlerdi 😊 Hersey yolunda demek ki 🙏🏻
Tutku -silinmis110- siz eski tahlillerinize bakin bakalik tsh t3 t4 degerleriniz yaziyormu? Ilk verdiginiz kanda yazması gerekiyor. Yoksa bidahakine bakılmasını istersiniz. Sonuç olarak burası Türkiye burda bazen özellikle belirtmek gerrkiyor. Doktorlarımızın ne yapacağı belli olmuyo.
-silinmis110- Yaprak cok tsk ederim canım valla bir an korktum acaba varsa ben bilmiyorsam diye cok sağol 😍🤗
YakupBraKl Dryaelik benimde yüksekti o kadar değildi ama yüksekti dahiliye ye gittim ilaç yazdı onu kullanmaya başladım düştü çok şükür şimdi normal gidiyor doğumada az kaldı ilaçlarınızı düzenli kullanın bişey olmaz Allah'ın izniyle
YakupBraKl Yaprak bende ilk ayda öğrendim ilaç yazdı doktor kullandım halada devam ediyorum ve her ay kan verdim asla geçti bırak demedi doktorum her ay kontrol etti ve 3.99 dilim sanırım çokta yüksek değildi nasıl geçti bırak dediler anlamadım