nohutumm ece99sultis20 ben bugün gittim iki 5+5 haftalık keseler ve bebekler göründü bitanesin de kalp atışı vardı ama sğerin de yoktu 1 hafta sona tekrar muayne ol dedi bakalım
3kedili2bebekli ece99sultis20 nasıl bir problem ikizlerde bir suru problem yaşanabilir hiç bir problem de yasanmayabilir en çok görülen erken doğum riskidir
kslcvrye ece99sultis20 bende ikiz gebeyim bugün birinin kalp atışını duydum şükür diğerinin kalp atışı yok çünkü aralarında fark var o sebebden biri 7hafta biri 6hfta normal dedi doktor Allah’ın izniyle diğerinide hafta ya duyarız dedi sizde kalbinizi ferah tutun inşallah sağlıklı ilerlerler ve sağlıklı birseyekilde bütün hamileler kucağımıza alırız inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah 🤲
3oglanannnesi ece99sultis20 ikiz gebelik riskli gebeliktir zatn kötü düşünme herkes kötü geçirmiyor gözün korkmasın ama zor ben 28 haftalık doğum yapmıştım ikizlerimi çok zor bi gebelik geçirdim ama annem bizi 37 haftalık doğum yapmış sorunsuz yani kişiden kişiye değişir
ece99sultis20 nohutumm ben 5 haftalıktım tam keseler vardı ama bebekler yoktu bir hafta sonra gel kesinleştirelim dedi
ece99sultis20 3kedili2bebekli 2 kese vardı tam 5 haftalıkken 1 tanesi kaybolabilirmiş başına gelen var mı diye merak ettim
Frhnemkli ece99sultis20 benimde öyleydi canım birinin kalp atışı vardı biri oluşmamıştı doktorum oluşabilir de kaybolabilir de demişti 8 haftalık iken ikisinin kalp atışınıda duyduk çok şükür olabiliyor ikiz gebeliklerde sende sağlıkla duyarsın inşallah 🤲🌸
nohutumm ece99sultis20 bende merak ediyorum 5+5 çigt kese var ama belli olmaz dedi kalp atışını alamadım diğer kesenin
3kedili2bebekli ece99sultis20 ay evet bu durum mümkün ama kaybolmayadabilir bana da aynı şeyi söylediler kaybolmadi ikiz devam etti
ece99sultis20 nohutumm belki farklı zamanlarda döllenmiştir zamanaı vardır daha bence 1 hafta sonra belli olur
ece99sultis20 kslcvrye Amin inşallah bwnim de yarın randevum var 6+1 oluyorum inşallah bebişlerde kalp atışları da görülür
yldzata kslcvrye merhaba keselerin arasında 1 hafta var demişsiniz, galiba benim de öyle 1 hafta fark var o yüzden diğer kesem nokta kadar tam olarak görünmedi, bir değer kesem 5.5 mm sizce tam 5 haftalıkta görunurmu?
kslcvrye ece99sultis20 inşallah canım Rabbim sana bağışlasın inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🤲
Aycicegim ece99sultis20 çift yumurta ikizlerine hamileyim 10 haftalık olmak üzere 8 haftadan beri lekelenmem var sürekli istirahat ediyorum zor geçiyor
Alpker Ablamın da ikizleri oldu hamileliği çok güzel geçmişti ne kanama me herhangi bir risk… 38. Haftada sezeryan oldu genelde erken doğar derler ya ablamınki38i gördü. Sizinkilerde zamnında ve sağlıcakla gelir inşallah olumsuz düşünmeyin lütfen 💕
kslcvrye yldzata gebeliğimin 6. Haftasında ikiz olduğunu öğrenmiştim ama ikizin birinin kalbi durdu maalesef 🥲tek devam ediyor inşallah sağ salim alırız cümle hamislerde bebislerimizi kucağımıza 🤲