incei Gebelik ve son zamanlar çok zorlanıyorum artık, nefes darlığı, karnımın çok büyümesi,sürekli kasık ağrısı, eğilip kalkamama, halsizlik, mide yanmaları… Ayyy sayarken yoruldummm. İlk doğum sonrası aşırı ama aşırı zorlandım. Aslında doğumdan sonraki o süreçlerden çok korkuyorum ama yine de hamilelik beni çok bunalttı 37-38 de doğsun istiyorum artık.. var mı benim gibi olan?
Mehmetabay0990 incei bende 35art iki çok şükür hiç bir sıkıntı yok karınmda büyümedi ama bebek gelişimi geriden gün aldım 36art5 ylte verdiler
gebebirhem incei bende aynı şekildeyim gün sayıyorum resmen gece kesintisiz uyumayı unuttum resmen her gün farklı bi yerim ağrıyor psikolojik olarak da yoruldum sanırım 38 lerde doğsun istiyorum bende
eed21 35+3 üm bazen o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Ama gün günü tutmuhor bazen de daha iyiyim. Biraz duygusalım. Zorluğu da olsa aynı bedeni onunla paylaşmayı sevdim 🥺 nasıl koruyacağım onu diye düşünüyorum şimdi de
incei eed21 ben de bazen bazı anlar daha iyiyim bazı anlar çok kötüyüm dayanamıyor gibi oluyorum. Duygusallık bende de var özellikle ilk çocuğum çok kıskanırsa onu ihmal edersem gibi bir sürü düşünceler gelip gidiyor. Lohusalıktan da çok korkuyorum o psikoloji aman Allahım 😑
eed21 incei Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah çok güzel doğumumuz ve lohusalığımız olur. Benim ilk gebelik bende bu tecrübesizlikle ne yapacam nasıl bakacam diyorum. Anneliğin her hali zor. Rabbim kolaylaştırsın
incei eed21 amiiin çok amiiin 🤲🏻 herşey geçip gidiyor elbet zor olsa da 🌺 önemli olan sağlıkla doğup büyümeleri. Rabbim tırnaklarına zarar değdirmesin 🤲🏻 🌺