Perla_ 2 saat önce yemek yedim mesela ama sürekli içim bayılıyor gibi oluyor hamilelik öncesi yoktu bu durum şekerle alakası var mı bilmiyorum sadece iç bayılması gibi oluyor halsizlikle birlikte yaşayan var mı kızlar normal mi bu ?
bluemom24 Perla_ hamileliğimin ilk 4 ayı böyle geçmişti aşırı aşırı acıkmalı şekerim düşüyor gibi oluyordu sonrasında geçti
anneadayii__ Perla_ saat 2-3 gibi halsizleşiyordum bi anda, çorba falan içince düzeliyordum ileriki aylarda geçti
Perla_ bluemom24 iç bayılması gelince halsizlik uyku basması gibi oluyor muydu ya ? Yani şeker olsa 2 saatte bir düşmesi imkansızdır dimi ? Şeker hastalarının bile bu kadar sık düşmez bence 🤔
bluemom24 Perla_ şeker olduğunu düşünmüyorum zaten ya doktoruma sordum normal dedi iç kıyılması oluyordu mutfağa kendimi zor atıyordum halsizlik değilde dizlerinin bağı çözülüyor sanki erkek bebek bekleyen bi tanıdığımda da aynısı oluyordu sizin cinsiyetiniz belli mi
anneadayii__ Perla_ benim şu an 6.5 aylık 4.ayda falan geçti bi anda yüzüm bembeyaz oluyordu, geçer inşallah sizin de :)
Perla_ anneadayii__ öyle beyazlama falan olmuyor da işte bide sabahları uyanınca çok ayakta durunca tansiyonum düşüyor hemen yatıyorum geri hamileliğin bu yanları çok zor inşallah dediğin gibi geçer hemen çok teşekkür ederim ☺️
Perla_ bluemom24 belli değil ama sadece erkek olabilir diye tahmin etti doktorum🤭 ay sonu belli olur inşallah sizin de mi erkek?
Zehrailly Perla_ Ay ben de böyleyim yemeden önce bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor, yemek yiyorum bu sefer de yüzüm kıpkırmızı oluyor başım patlayacak gibi oluyor ağrı giriyor sesler azalıyor felan. 23+2 yim şekerim yok
Perla_ Zehrailly bende göz kararması vs de olmuyor sadece içim kıyılıyor halsizleşiyorum hamilelik başladığında olmaya başladı çok can sıkıcı ya
kvsr1603 Perla_ şeker olduğu zaman uyku isteği gelir açlık mide kazınması değil bu biraz iştah açılmasına benziyor
Perla_ kvsr1603 zaten şeker problemim yoktu önceden de yani çok uzun saatler aç kalırsam kan şekerim düşüyordu normal olarak
dktekdemir Aynisi yasiyorum ben de 4. Aya girdim biraz azaldi. Doktorum sebebine progestan hormonu kaynakli oluyor aslinda acikmiyorsun kazinti hissi olusur dedi. Soda-limon-tuz cok iyi geldi bu surecte bana
dktekdemir Perla_ gunde 1 ya da 2 kez. Az az sık sık yemek de iyi geliyor bu donemde. Tuzlu cubuk kraker vs de bastirabilir. Acikma gibi geliyor ama aslinda aclik degilmis her bu his geldiginde yemek yersen cok kilo alirsin dedi benim doktor.