mommygirlboy Arkadaşlar fakulte de doğum yapan var mı ben özel muayene ye gidiyorum doğum olunca takip eden doktor giriyormu süreç nasıl oluyor lütfen bilen yazsın
hilal0100 mommygirlboy memnunmusun bende baslicam hangi doktora gidiyorsun dogumda esinde alinmiyormus bilgin olsun refakatci. O hastanede yapilip o doktor girmiyormu doguma kafam karisti ogrendinmi sen
hilal0100 mommygirlboy ogrendinmi nasil oldugunu kime gidiyorsun ozel muayene bilgi verirmisin özeldeki doktormu giriyormus
skr0306 mommygirlboy canım 2023 ve 2025 de doğum yaptım ben ve özel takipliydim eğer sezeryan olacaksan doktorun giriyor ameliyatına normal doğum olacaksa onun hakında çok bir bilgim yok
ddnsm Özel muayene kime gidiyorsunuz? Doktorunuzun anlaşmalı hastanelerinde doğum yapabilirsiniz sadece. Mesela ben dr hümeyra öztürk e gidiyorum acıbadem özel erciyes melikgazi kızılay ile anlaşması var.
mommygirlboy jejdnsksk cep hastane uygulaması indir randevu bölümüne gir öğretim üyesinden bölümü seç istediğin doktor dan alırsın