annekiz6141 Valla belim yerinden ayrilicak gibi adet sancisinda çektiğim bel ağrısını çekiyorum.. Menum kolaya kactim anamin verdiği buzluk stogu 😍😍😍 Renkli barbunya zeytinyağlı Pilav Cacik Barbunya ya et koyan var mı bu ara da?
annekiz6141 Belloca benim kızcem çorba asla içmez mecbur yemek lazim yanina ha bide et millet kocadan çeker ben kızdan 😂😂
annekiz6141 Meltemanneolsun bizde koymayiz kuzum acaba konur mu onu merak ettim 😂🙊 kızcem için koyucaktim hanım efendi etli yemek seviyor da 😂
Selim_Alparslan annekiz6141 Ben bazen koyuyorum ya yemeklerimi hiçbir şarta bağlı kılmam, arada standartları bozarım efsanede olur🫶
Meltemanneolsun annekiz6141 ayy yaa benimki de öyle et seviyor daha şimdiden anasına babasına çekmiş 😂🥰 kan olsun can olsun afiyet şeker olsun bebiskolara
momyflow annekiz6141 ay ne güzel ya et yiyen çocuk bizimkine ver çorbayı yesin kalksın kıyma dahi koysam yemez o yemeği😒😒 yemeğim de gün menüsü bugün makarna salatası, kek,çiğköfte,kurabiye,pide 🫠
annekiz6141 momyflow bacım güzel evet ama hergün et türü mu yenir? Yesillik yemegi asla yemez yediği şeyler tavuk, et, haslama eti, kavurma, köfte bunlar 🤦♀️ sadece bunlar olcak onun asla çorba içmez, yesillik fasulye, ispanak vs hiç bişey yemez
GozdeKB annekiz6141 bende bugün zeytinyağlı barbunya ve pirinç pilavı yapıyorum buzluktaki yiyecekler candır ya 🥰et koyan hiç görmedim
GozdeKB annekiz6141 ben zaten sebze yemeklerinde et sevmiyorum 😀 benim buzluk stogu az kaldı ne yapcam diye kara kara düşünüyorum 😅