bluemom24 Sorum başlıkta kızlar sabah nişanım geldi ama ağrım sızım yok ne zaman başlar sancım başlamazsa salı günü suni verilecek
kadermirali @bluemom24 benim sabah 7 gibiydi geldiğinde. Aynı o gün ağrıların gittikçe çoğaldı. Ertesi güne kadar cnm. Zaten ağrı geldiğinde gittikçe fazlalaşıyor
rumeysa_ttkrky16 Nişan ve şu birada geleblrmi sonrasında sanci bnm 2. Doğum öyle olmuştu insllah buda öyle olur
bluemom24 anonim51 başka bir belirti yok ya bebekte hala kanala inmedi artık bir şeyler ilerlesin istiyorum 😬🥲
bluemom24 kif hissedeceğimi düşünüyorum ben mide yanmalarım geçmedi karnım yukarıda hala bi baskı da yok vajinamda 🥲 ultrasonda da görüyoruz zaten 3 günde 1 gidiyorum kanalda değil
kif @bluemom24 kaç haftalık canim 3 günde bir randevusuz alıyorlar mı ? Merak ettim İnşallah nasıl bir doğum istiyorsanız gönlünüze göre olsun. Mide yanması ayaklarıyla vuruyor olamaz mı ki bir de zaten reflü bende de var eğer gece geç yer içerseniz kesinlikle oluyor. Merak ettiğim bir şey daha var karnınızın üst kısımlarında ele gelen bir şey var mı bende bazen var bazen yok acaba bebek mi eşi mi bilmiyorum
bluemom24 kif doğum paketim olduğu için alıyor doktorum kendi çağırıyor, evet gece geç yiyoruz ama yinede geçmesi lazımmış ya , karnımın üst kısmında da ele gelen bir şey yok ya sert hâlâ boşalmadı üst kısımlar
A24B Nişan kanlı mı geldi ben bir tabaka düşürdüm ama sarı sümük gibi. Günlerdir zaten az az geliyor akıntı da olabilir. Bel sırt kasılma var şuan. İlla kanlı mı olması gerekir