selin_kaya @HappyMom Bebek uğurludur, şansıyla bereketiyle gelir derler 👼🏻 Hangi anne adayına çıkarsa çıksın hepimizin şansı karnımızdaki ve yanımızdakiler 🙏 oğlumun şansına çıkmasına çok isterim 🩵
belginAli Ben katıldım ama olmuş mudur bilmiyorum nasıl görebiliyoruz olup olmadığını her seferinde baştan form doldurtmami söylüyor
songulyvz7 tubitubi90 tiktok hesaplarından açıklancakmış ama ben tiktok kullanmıyorum nasıl olucak ki
ha7ise Tiktokta yayın yok ,maile gelen bi bildirim yok burda herhangi bir şey söyleyen yok valla bir saattir bekliyorum nereden açıklanacak bu ya heyecandan çatlıycam şimdi doğurucam he
NaimeYilmaz HappyMom 📅 Çekiliş Tarihi: Çekiliş sona erdikten sonra gerekli kontroller ve düzenlemeler için kısa bir süre talep edilecektir. Çekiliş tarihi ayrıca duyurulacaktır. Çekilişi canlı yayınla tiktok hesabımızdan yapacağız. Günü ve saati ayrıca bildirilecektir. Şimdiden takip edelim 🙌 https://www.tiktok.com/@happymomapp Kazananları canlı yayınla belirleyince buradan da duyuracağız.
NaimeYilmaz Kazananlar: busraucar.1356@gmail.com bernasahin3838@outlook.com serifeerdem1@gmail.com mehmetverdi115@gmail.com havvaksp27@gmail.com esraelci0233@gmail.com alibulgak03@gmail.com turak370@gmail.com semaelifcelik@gmail.com hazaal.hazal60@gmail.com Yedekler: rabia.vrl@gmail.com sirmasahinkul@gmail.com reyyansacakli@gmail.com