cansusare 14 hafta dünden beri sanki adet olcakmışım gibi belimde karnımda ağrı var doktora gittim bi sorun yok şkür bu haftalarda başına gelen varmı acaba
kivircikkmomm cansusare 13+3 teyim bende 2 gündür yatıyorum oturuyorum kasıklarım belim ağrıyor . gece çok zor dalıyorum uykuya yastıklarla destekliyorum kendimi
kvsr1603 cansusare geçen gün benimde oldu sanırım biraz yukarı doğru çıkıyor rahim bu yüzden gerilme oluyor ama daha önceden de böyle şeyler yaşadım diğer hamileliklerde o yüzden sorun etmiyorum artık büyümeye başlıyor bebek
eslemoms Canım geceleri sırf o yüzden kıvrana kıvrana uyuyorum sabahı nasıl ediyorum hiçbir fikrim yok sabah uyanınca ayrı bir ağrı sanki sabaha kadar uyumamışımda dayak yemişim gibi😒
cansusare eslemoms sizde demi olıyor benm hiç yoktu dün başladı böyle adet ağrısı sancısı gbi ağrıyor belim karnım
eslemoms cansusare evet benimde o haftalarda başlamıştı ağırlaşıyoruz artık normal 21+6 haftalık olduk
pengumommy 10 haftalık olacağım yarın kaç gecedir uykusuzluk bel ağrısı kasık ağrısı mahvetti beni fıtığım da var onunda aktif olduğu bir dönem galiba doktor ne sorsak ne sikayetimiz söylesek hamilelik diyip geviyorlar
gul_dmr pengumommy bende 11 haftadayım Kasıkda sızı batma aynı oluyor otururken kalkarken daha da belli ediyor tedirgin ediyor inşallah normaldir