melllbb Kızlar şeker yükleme sonrası dr çağirdi bir hafta takipteyiz ölçüm istedi sabah açlık yüksek çıkıyor böyle olan var mi nasıl bir yol izliyorsunuz diğer ölçümler genelde normal sabahları yüksek
cumcumberci melllbb diyetisyene gidin ben kadın doğum doktorumun önerisi ile diyetisne gittim boy kilo göre diyet listesi çıkardı diyetisyen bebeğin kilo alması sağlıklı beslenmesi gereken bir listeydi ama 9 ay boyunca sabah akşam ölçtüm sekerimi böle devam ettik
melllbb cumcumberci İnsülin verdi mi acaba bir de sabah açlık mi yüksekti tek yoksa diğerleri de yüksek mi çıkıyordu
cumcumberci melllbb ikiside yüksek çıkıyordu benim insülin gerek kalmadan diyetle halletmemi istedi doktor öylede yaptım
Kev Benim çok değişik bişey çikolata tatlinyukseltmiyor beyaz ekmek yükseltiyor bebeğim suyu kilosu önde mi
melllbb Kev Suyu normal demişti bir şey demedi bunun için ama bebek bir hafta öndeydi genelde sizin nasıl
Kev melllbb olcmuyorum artık ne bileyim bir kaç kere ölçtüm normaldi saldım bende olsa bebeği kilosunu suyunu etkilerdi heralde daha az var suyum anlamadm bende
ozlematansefer18gmailcom 15 haftalik gebeyim ve 1 aydır seker ölçümü yapıyorum 6 kere ve benimde aksam aclikslrim cok yüksek aslında genel ac tok yüksek böyle devam ederse insülin başlanacak cunku diyetle de olmuyor asla
melllbb ozlematansefer18gmailcom Geçmiş olsun size de kaç çıkıyor genelde sabah akşam açlık tokluk nasıl sizin
ozlematansefer18gmailcom melllbb genel olarak acliklarim 120 110 gibi çıkıyor tokluklar 150 160 140 hep böyle
melllbb ozlematansefer18gmailcom Evet ya bende bir haftadır ölçüm yapıyorum biraz yüksekmiş sizin ben diyetle düşürdüm gibi diyet yapın malesef sabah açlık sürenizi azaltın mesela erken ölçüm yapın 8:30 gibi
ozlematansefer18gmailcom Ballkusum_33 cuma gunu gideceğim 2 haftalık ölcümüme bakılacak ona göre karar verecek doktorum
Ballkusum_33 ozlematansefer18gmailcom bnm de şeker var açlıklar 110 u geçmiyor tokluk da 180 i geçmiyor 10 gün diyet dedi çok uyamıyorum da napcaz bilmiyorum düşmezse insülin dedi doktor.
ozlematansefer18gmailcom Ballkusum_33 Ballkusum_33 cok sıkıntı ya ve ben daha 16 haftalik oldum nasil geçer doğuma kadar bilmiyorum yoruldum artık günde 6 kere parmak delmekten