Maya07 Merhaba arkadaşlar şuan 33. Haftamdayım hastane çantası hazırlamak için erken mi sizce 26 mart sezeryan günüm yani şimdilik öyle. Bir de siz neler koydunuz çantaya paylaşabilir misiniz
Elliiiffff Maya07 ben de 33 haftalığım, geçen hafta hazırladım. Ağırlaştığım için erkenden halletmek istedim. Bence yavaştan hazırlayın oyalıyor uğraştırıyor çünkü. Yıkanması ütülenmesi hurçlanması derken
papatyakokulugece Maya07 değil ben sezeryanda altı ay önce başlamıştım ufak ufak 32 de kapattım çantayı
nushhhh Bu gün 34 oldum ve hastane çantamı hazırladım gittikçe ağrılarım artıyor iş yapamıyorum, yemek bile zor yediğim için eşimle beraber yaptık🤩
Es07 32 de hazırladım duruyor Nasipse salı günü lazım olacak Bebişin kıyafetleri,bezi,alt açma,müslin,battaniye vs Kendim için de pijama takımı,terlik,ped ve hasta bezi
Yazmelegi_ Maya07 erken değil Kendim için ; Yelek Çorap Birer iç çamaşırı Bitane pijama takimi Bi tane uzun kollu ilk kalkış için lohusa elbisesi Crocs terlik Depend Normal ped Emzirme sütyeni Göğüs pedi Kayisi hoşafı da yapicam nasip olursa Bebek icin; 2 tane 5 li hastane çıkışı(içlerine 1 er yedek corap) 1 ince 1 kalın battaniye Ağız mendili(2) Islak mendil Emzik Çorap (3) Ayaklı pijama (3) Tişört tarzı zıbın(3) Uzun kollu zıbın (3) 1 paket bez Biberon
zeyka Maya07 doğuma 23 günüm var bugün annemle çantamı hazırladım eksik bi kaç parça kaldı 3. bebek olduğu için tecrübeliyim heralde çok rahat davranıyorum 😅
momdiary06 Maya07 kızlar gittiğim hastanede bebeğe hastanenin kıyafetlerini giydiriyorlar benim hemşireye verilecekler çantası yapmama gerek var mı sizce
seher_3590 Maya07 şuan tam zamanı bence hazirlamalisiniz. Bende haftaya nasipse 33 haftalik olucam o zaman hazırlamayı düşünüyorum iyice agirlasiyoruz çünkü hazırlayıp bir köşeye koyarsak rahat ederiz😊