Fizikcifizik When life gives you tangerines. Türkçe dublaj var. Küçük çocuklarınızla bile izleyebilirsiniz,ahlaki konuda herşeye dikkat edilmiş. Çok güzel bur konusu var. Ilk bölümü izleyin zaten anlayacaksınız. Çok seçiciyizdir umarım beğenirsiniz.
Elliiiffff Fizikcifizik çok duydum yaa çok merak ediyorum kesin izliycem teşekkür ederim tavsiye için🌷kaç sezon kaç bölüm, doğuma kadar bitirebilir miyim acaba, 33 haftalığım
Keziban Fizikcifizik en son Netflix‘teydi üyeliğim olmadığı için kardeşime gittikçe izliyordum sanırım yarısına kadar gelmiştim muhteşem bir şey
1Ali Bende bir öneri yapmak isterim🤗 Reply 1988 alt yazılı dublaj yok ama çok çok çok beğendim ben 20bölüm toplam. 1.30-1.52 saat arası her bölüm
Gecegunesi Kesinlikle favorimde ilk sırada bi dizi. Beni bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim. Bende arkadaşımıza katılıyorum. Birden fazla kez izlenir ve her izleyicinin kendinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum
Fizikcifizik Gecegunesi yorumunuza katılıyorum. Hatta gun icinde kafamda donup durdu, bana da cok ders verdi.
mavikusasel Ben de izledim cok beğendim ama bazı sahnelerde ağlama ve kayip sahnelerinde içim çıktı ağlamaktan duyguyu çok iyi yansıtiyor çünkü 😭😭😭
Fizikcifizik mavikusasel kesinlikle. Bende cok ağladım. Ama eşler arasındaki o bağ bana çok iyi geldi.
Fizikcifizik Keziban hd film cehennemi de de var artık. İsterseniz bitirin ben her bir bölümünü merak ediyordum