Bilgeklc merhaba hanımlar esenyurt belediyesinden eskart alan varmı aldıysanız size ne zaman mesaj geldi ben alalı bir hafta oldu hala mesaj gelemedi aldğımda ne zaman gelir diyede sormadım
Bilgeklc YagmurDaskn önceden çanta veriyolardı şimdi hamilelere eksiklerimzii alalım diye kart veriyorlar içi boş daha sonra size mesaj geliyor para yüklenince anlaşmalı mağazalardan gidip alışveriş yapıyorsunuz ama henüz mesaj gelmedi
Bilgeklc Ersozburcin 8 aylık ve 9 aylık hamile olman gerekiyor ve doktorundan kaç aylık san rapor yazdırıyosun o raporu birde kimliğini götürüyosun orda fotokopi çekiyor kadın bu kadar
YagmurDaskn Bilgeklc Bu arada sadece ihtiyaç sahipleri mi kullanabilecek ? Eşimizin adına bişeyler varsa biz de yararlanabilir miyiz ?
Neylin Bilgeklc Sefaş neresi bilmiyorum ama belediyenin içindeyse orayı bulurum.şuan 27 haftayım bir kaç hafta sonra gidip bir bakayım,çok teşekkür ederim canım ❤️🙏
Bilgeklc Neylin Köyiçine doğru giderken sol tarafta ak parti binası var onun yan tarafı edenyurt kültür merkezi diye sorun gösterirler beyaz köprünün sonunda