250199 benimde 12 gün sonra doğumum var hemşireye verilecekler için yenidoğan hastane çıkışı ince battaniye vs olan tam setlerden, ikişer tane bez ve ıslak mendil koydum. Bebişler için 3 er tane yedek takımlar, ağız mendili, yine yedek bez, yedek ıslak mendil ve alt açma örtüsü koydum ayrı bir hurçta, bebişler için ayrı örgü battaniye ve birer tane örgü yelek koydum, kendim için 2 adet düğmeli pijama takımı, terlik, göğüs ucu balmı, hastane çıkışı için gerekli kıyafet çorap , depent bir paket, yine hoşaf, kuruyemiş ve bitter çikolata ekleyeceğim giderken hastaneye sezeryandan dolayı, hastanede ebelerle konuştum mama yada süt pompası biberon istemediler, ihtiyaç duyulursa mama yada pompa olduğunu söylediler ben ikiz beklediğim için sütüm yetersiz gelebilir diye öncesinde ebelerle konuştum, eksik kalmasın bir şey diye biberon zaten önermiyorlar, sütü enjektörle verdiklerini söylediler, biberonla veriliirse meme reddi yapma ihtimali çok yüksekmiş, emzik vs zaten bebeklerin 40 ı çıkmadan tavsiye edilmiyor hepsini aldım ama yanıma boşuna yok edinmeyeceğim sadece sizin ve bebeğin temel ihtiyaçları gerekli başka yok. Boşuna yük edinmeyin dediler