momeso annekiz6141 daha 2 gün önce sağlıkli beslenmek istemiyorum diye eşime salya sümük ağladım..sonra çok şükür dedim kendime geldim😂😂
annekiz6141 momeso normal ama ya bende ota boka ağladım kizimda 😂🤣 ama sonradan çok pişman oldum 😂😂🤣🤣🤣 Tiralice istiyorum diye ağlamıştim esime ya 😂😂😂 sonra yerkende çok yedim galiba bi bayılma geldi bana shshshshsh
annekiz6141 beautiful_ bende ilk hamile olduğum zamanlar çok vuruyorum bi ara vuracaktı esimde bana lan hamileyim sakin dedim gülmeye başladık 😄😄😂😂😂
rege0119 annekiz6141 az önce 3 yaşındaki kızım yemek yemiyor diye ağladım. Eşim buna mı ağlıyorsun dedi daha çok ağladım . 34. Haftadan selamlar 😂
annekiz6141 rege0119 ay benim de kızım var 3 yaşında bende yemiyor diye cadılar dönüşüyorum geçen istemsizce masaya vurdum bu evde ne pisiyorsa yenicek çocuk şok oldu tamam anne dedi diagsgsgshs
060436 annekiz6141 bende çok duygusal biriydim hamile kaldıgimdan beri hiç ağlamıyorum ama bugün bir konuda çok sinirlendim 4 aydır ilk defa sinirlendim ve sinirden oturup ağladım ama iyi geldi herşeyi içime atıyormuşum meğer 😂😂😂
vanilya_kokusu_ annekiz6141 çok kötü bir durum doğumdan sonra geçmesi umuduyla ilk gebelikte de vardı bende doğumdan sonra geçti
annekiz6141 vanilya_kokusu_ ben ilk defa yaşıyorum ya kizimda hiç yaşamadım ve soluma bu yüzden asla yatamıyorum öyle rahatsız oluyorum ki kalbimin sesinden
vanilya_kokusu_ annekiz6141 sağa uzan ben öle yapıyorum sola hiç uyuyamiyorum sesten Allah’ım çok zor ya bazen panik oluyirum o durumda 🤦🏻♀️